Yahyali Ilçe Sakinleri Vali Çiçek Ve Baskan Büyükkiliç'i Bagrina Basti

Yahyali Ilçe Sakinleri Vali Çiçek Ve Baskan Büyükkiliç'i Bagrina Basti

Kayseri Büyüksehir Belediye Baskani Dr. Memduh Büyükkiliç, Kayseri Valisi Gökmen Çiçek ile birlikte ilçe ziyaretleri kapsaminda çesitli temaslarda bulunmak ve açilislari gerçeklestirmek üzere Yahyali ilçesini ziyaret etti. Ilçe sakinleri tarafindan sicak ve samimi bir sekilde karsilanan Vali Çiçek ve Baskan Büyükkiliç’i vatandaslar adeta bagrina basti.

Ilçelerde dokunmadik alan birakmayan, ilçe ve mahalle sakinlerinin taleplerini, isteklerini yerinde dinleyen Büyüksehir Belediye Baskani Dr. Memduh Büyükkiliç, bu kapsamda Yahyali ilçesini ziyaret etti.

Ziyaret kapsaminda, Vali Gökmen Çiçek, Büyüksehir Belediye Baskani Dr. Memduh Büyükkiliç, il ve ilçe protokolü ile birlikte, Yahyali Kaymakami Mehmet Kaya’yi, Yahyali Belediye Baskani Esat Öztürk’ü, Yahyali Ilçe Jandarma Komutanligi, Yahyali Ilçe Emniyet Müdürlügü, Faki Dayi Kur’an Kursu, kadin kooperatifleri ve Yahyali Ali Elmaci Ortaokulu’nu ziyaret ederek, ilçedeki yapilan çalismalar hakkinda bilgiler aldi.

Yahyali Belediyesi ziyaretinde konusan Vali Çiçek, Yahyali’nin tüm Türkiye’de adindan söz ettirmeye devam ettigini, Büyüksehir Belediyesi tarafindan yapilan yol ile selaleler bölgesinin bambaska bir boyuta geçtigini söyledi.



Vali Çiçek’ten Baskan Büyükkiliç’a ‘Hizmet’ Tesekkürü

Çiçek, geldigi günden beri konusulan Kapuzbasi Selaleleri yolunun Baskan Büyükkiliç’in verdigi söz kapsaminda otoban gibi yola dönüstügünü, çok büyük memnuniyet oldugunu ifade ederek, Büyükkiliç’a tesekkürlerini iletti.

Büyüksehir Belediye Baskani Dr. Memduh Büyükkiliç ise Yahyali’nin gönül insanlarinin merkezi oldugunu belirterek, el ele vererek, Yahyali’yi daha güzel noktaya tasiyacaklarini vurguladi.

Yahyali Belediye Baskani Esat Öztürk de Vali Çiçek ve Baskan Büyükkiliç’a hizmetlerinden dolayi yürekten tesekkür etti.

Protokolden Sehit Ailesi’ne Ziyaret

Ayrica, 2011 yilinda Batman’da teröristlerin saldirisi sonucu sehit düsen Komiser Yardimcisi Adem Ilkkiliç’in ailesini ziyaret eden Baskan Büyükkiliç ve Vali Çiçek, bütün sehit ailelerinin kendileri için önemli bir emanet oldugunu hatirlatarak, tüm sehitlere Allah’tan rahmet diledi.

Yahyali Devlet Hastanesi’nde tedavi gören vatandaslari ve hastane çalisanlarini da ziyaret eden Çiçek ve Büyükkiliç, hastalara acil sifalar temennisinde bulundu.

Öte yandan, Büyüksehir Belediye Baskani Dr. Memduh Büyükkiliç, Kayseri Valisi Gökmen Çiçek ile birlikte Erdemlerimizle Variz (ERVA) projesi kapsaminda, Yahyali Kaymakamligi tarafindan yaptirilan ERVA Spor Okulu’nun açilisina katildi.

Kayseri’de hem merkez, hem de ilçelerde birçok çalisma yaptiklarini ifade eden Büyüksehir Belediye Baskani Dr. Memduh Büyükkiliç, “Kayseri’de üzerimize ne düsüyorsa onu yapma yönünde gayret gösteriyoruz” dedi.

Kayseri’de spora ve sporcuya önem verdiklerini vurgulayan Baskan Büyükkiliç, söyle konustu:

“Kayseri’mizde ‘Erdemlerimizle Variz’ derken, Kayseri’nin merkezinde degil ilçeleriyle birlikte sivil kurulus topluluklarimizi da devreye koymak suretiyle adeta her alana yönelik olarak gayret göstererek, çalismalar yapiyoruz. Sportif olarak bedenen saglikli olmasinin yaninda ayni zamanda zihnen ve degerli egitim düsüncesinde insani kazanma mantigi içerisinde bu çalismalarin yapiliyor olmasi bizleri yüreklendirmekte. Bizler de üzerimize ne düsüyorsa onu yapma yönünde gayret gösteriyoruz.”

Büyükkiliç: “Emegi Geçenlere Tesekkür Ediyorum”

Birligin, beraberligin ve dayanismanin en güzel örneklerini sergilediklerini ifade eden Büyükkiliç, “Burada Valimizle el ele vermek suretiyle tüm kurum ve kuruslarimizin ‘birlikte daha güçlüyüz’ anlayisi içerisinde hareket ediyor olmasi ve insanlarin da bunu takdir ederek yol almasi bizleri sevindiriyor ve keyiflendiriyor. Emegi geçenlere tesekkür ediyorum. Hocalarimizin fedakârlik yaparak, insallah yavrularimizi hem bedenen hem zihnen devletine bagli nesiller olarak yetistirmeye vesile kilsin diyor, her birinize ayri ayri sevgiler ve saygilar sunuyorum” seklinde konustu.

Kayseri Valisi Gökmen Çiçek de ERVA Projesi’nin Kayseri Valiligi ve Kayseri Büyüksehir Belediyesi’nin himayelerinde yürütüldügünü hatirlatarak, “Biz bunu Büyüksehir Belediye Baskanimizla beraber Dedeman Okulunda ERVA’yi kurmustuk. O günden itibaren de binalarimizin tadilatlarindan antrenörlerine kadar çok büyük emegi oldu. Birliktelik, beraberlik ortaya çok güzel seyler çikariyor. Hem il müdürlerimiz hem yerel idaremiz hem Sivil Toplum Kuruluslarimiz el ele verince bir sene gibi bir süre içerisinde hem degerler egitim merkezini olusturduk hem de her mahalleye spor okulu açacagiz diye iddiali bir cümle ile baslayip suana kadar 30’a ulastik” diye konustu.

Protokol, Yahyali Erva Spor Okullari Çim Hokeyi Antrenman Sahasi’ni inceleyerek, ögrencilerle sohbet etmeyi de ihmal etmedi.

Vali Çiçek ve Baskan Büyükkiliç’tan Esnaf Ziyareti

Vali Çiçek ve Baskan Büyükkiliç, Yahyali’da faaliyet gösteren esnaflari ziyaret ederek vatandaslarla bir araya geldi. Esnaf dükkânlarini tek tek ziyaret eden Büyükkiliç ve Çiçek, esnafa hayirli isler temennisini ileterek taleplerini sordu.

Vali Çiçek ve Baskan Büyükkiliç, tarimda ve soguk hava depoculugunda Yahyali’nin öncü kuruluslarindan olan Aferin Tarim Meyve Plantasyonu Fabrikasi’ni da ziyaret ederek, isletme sahibine ve personele çalismalarinda kolayliklar diledi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile