Yaklaşan Yerel Seçimler

Yaklaşan Yerel Seçimler

Yerel seçimler için MHP’den Alpu İlçe Belediye Başkan aday adayı olan Rıdvan Sarıyıldız çalışmalarını ve ziyaretlerini devam ettiriyor.

Rıdvan Sarıyıldız, Alpu ilçesine bağlı Osmaniye beldesi halkının Eskişehir’de yoğun olarak bulunduğu Işıklar ve Yeni mahalle bölgesinde bulunan Osmaniye Kıraathanesi’nde vatandaşlar ile buluştu. Sohbet toplantısında belde ile ilgili mevcut durum ve düşünceler karşılıklı olarak konuşuldu. Belediyenin son dönemini yaşadığını ve 30 Mart 2014 Pazar günü yapılacak yerel seçimler sonrasında tüzel kişiliğinin son bulacağını ifade eden Yıldız, “Partim bana görev verir ve vatandaşlarımın teveccühü gerçekleşir ise önceliklerimden biri de Osmaniye beldemiz ve oranın kıymetli yaşayanları olacaktır” dedi.

SORUNLARA VAKIFIM

Rıdvan Sarıyıldız yaptığı konuşmada şu ifadelere yer verdi:
“Osmaniye beldesinin ve oradan koparak Eskişehir’e gelen vatandaşlarımızın nadide bir kültüre sahip olduklarını ve vatan, millet, Cumhuriyet değerlerine bağlılıklarının her zaman takdir gördüğünü belirtmek isterim. Geçmişten, aynı toprakların insanı olarak tanıdığım bu bölgeye, insanına ve sorunları ile taleplerine son derece vakıfım, bu birikim ile Osmaniyeli hemşerilerim ile el ele güzel işlere imza atmanın azminde olacağım.”
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile