Yakutiye Gençlik Merkezi'nde Nevruz Atesi

Yakutiye Gençlik Merkezi'nde Nevruz Atesi

Baharin Gelisini Müjdeleyen Nevruz Kutlamasi Yakutiye Gençlik Merkezi’nde kutlandi. Kar üstünde Nevruz atesini yakan gençlik liderleri ve gönüllü gençler sazli sözlü eglence ile Nevruz coskusu yasadi.

Baharin müjdeleyicisi olan ‘Nevruz Bayrami’ Erzurum Gençlik ve Spor Il Müdürlügü Yakutiye Gençlik Merkezi’nde coskuyla kutlandi.

Yakutiye Gençlik Merkezi bahçesinde kar üzerinde nevruz atesi yakan gençlik liderleri ve gönüllü gençler Yakutiye Gençlik Merkezi Müdürü Zülküf Yilmaz’la birlikte sazli sözlü eglence ile Nevruz’u kutladi. Kar üzerinde yakilan nevruz atesinin üzerinden atlayan gençlik liderleri ve gönüllü gençler unutulmaz anlar yasadi.

Oldukça eglenceli geçen Nevruz Bayrami ile ilgili konusan Yakutiye Gençlik Merkezi Müdürü Zülküf Yilmaz, “Nevruz baharin gelisinin müjdeleyicisi. Atalarimizin cosku ile kutladigi Nevruz Bayramini bizde Yakutiye Gençlik Merkezi olarak kutladik” dedi.

Nevruz atesinin yakildigi kutlamada Yakutiye Gençlik Merkezi Müzik Toplulugu da sazli sözlü olarak gençlik liderleri ve gönüllü gençleri costurdu. Gençler, sarki ve türkülere eslik etti.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile