Yalova'da Gül Yetiştiriciliği Kursu

Yeni Yaşam Engelliler Derneği, İŞKUR, Yalova Belediyesi, Halk Eğitim Müdürlüğü ve Gıda Tarım Hayvancılık İl Müdürlüğü'nün ortaklaşa düzenlediği Bahçecilik Gül Yetiştiriciliği Kursu'nu tamamlayan 10 zihinsel engelli kursiyer sertifikalarını aldı.


Yalova Serbest Muhasebeciler Mali Müşavirler Odası Toplantı Salonu'nda düzenlenen sertifika töreninin açılış konuşmasını Yeni Yaşam Engelliler Derneği Başkanı Murat Arslanhan yaptı. Arslanhan, engellileri istihdama kazandırmak adına böyle bir kursun açıldığını söyledi.

Yalova Valisi Esengül Civelek ise projeye katkı sağlayanlara teşekkür ederek, "Bugün çok mutluyum. Çocuklarımıza destek olabildiğimiz için çok mutluyum. Onlar kurslarını başarıyla tamamladılar. Bizi bir kez daha onlara fırsat ve imkan sunabildiğimiz takdirde azimleriyle, kararlılıklarıyla başarılara imza atabileceklerini gösterdiler. Ben kursu başarıyla tamamlayan çocuklarımı tüm kalbimle kutluyor, tebrik ediyorum" dedi.

Daha sonra, kursiyerlere sertifikaları verildi.

Törene Yalova Belediye Başkanı Yakup Koçal, Gıda Tarım Hayvancılık İl Müdürü Selim Karahan, İŞKUR İl Müdürü Erhan Dede ve Halk Eğitim Merkezi Müdür Başyardımcısı Şener Köycekaş da katıldı.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile