Yalova Basin Birligi'nin Gazetecilik Egitimleri Devam Ediyor

Yalova Basin Birligi'nin Gazetecilik Egitimleri Devam Ediyor

Yalova Belediyesi, Il Milli Egitim Müdürlügü ve Yalova Basin Birligi isbirligiyle TOBB Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi gazetecilik, radyo-televizyon alani ögrencilerine egitimler devam ediyor.

Yalova Valiligi himayesinde Il Milli Egitim Il Müdürlügü ve Yalova Basin Birligi (YBB) tarafindan okul-sektör is birligi çerçevesinde yapilan protokol gelecegin gazetecilerine egitimler verilmeye devam ediliyor. Protokol ile okulda ögrencilerin derslerine giren YBB üyeleri, ayrica dernek merkezinde de ögrencilere egitim sunuyor.

Egitimlerde ögrencilere haber yazimi, fotograf çekimi ve anons egitimi veriliyor.

YBB Baskani Cem Mete Okur, gazetecilerin sahadaki tecrübelerini ögrencilere aktardigini belirterek söyle konustu:

“Hayata geçirilen projeyle ögrenci arkadaslarimiz okulda aldiklari bilgiler haricinde sahada da pratik anlamda bilgi edinebilmeleri noktasinda Yalova Basin Birligi merkezinde egitimlerini sürdürüyorlar. Bu anlamda ögrenci arkadaslarimiz dönem dönem buraya geliyorlar. Yalova Basin Birligi merkezinde çesitli bilgileri, sahaya dair tecrübeleri suanda meslekte aktif olan basin mensubu, gazeteci arkadaslarimizdan birebir aliyorlar. Inaniyoruz ki bu proje çerçevesinde verilen bu egitimlerin okulda aldiklari egitimin çok çok daha üzerine ögrenci arkadaslarimiza sevk katacak, daha çok bu meslegi sevdirecek egitimler olduguna inaniyoruz. Burada egitimlerimiz yil boyunca devam edecek.”
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile