Yalova Belediye Baskani Seçilen Mehmet Gürel Mazbatasini Aldi

Yalova Belediye Baskani Seçilen Mehmet Gürel Mazbatasini Aldi

CHP’den Yalova Belediye Baskani olarak seçimi kazanan Mehmet Gürel, mazbatasini aldi.

Yalova Adliyesi’nde kalabalik partili grubu tarafindan karsilanan Mehmet Gürel, vatandaslarin tebriklerini kabul etti. Daha sonra adliyeye giren Gürel, burada mazbatasini Il Seçim Kurulu Baskanindan teslim aldi.

Mehmet Gürel, adliye bahçesinde yaptigi konusmada, “Meclis üyesi arkadaslarim, parti örgütümüz, sempatizanlarimiz, arkadaslarimiz, dostlarimiz, diger partilerden arkadaslarimiza ben bu mazbatayi hediye olarak veriyorum. Ayni zamanda seçim sunun da seçimiydi arkadaslar, daha önce haksiz yere görevden uzaklastirilan, haksiz yere ceza alan belediye baskanimizin, belediye baskan yardimcimizin ve diger haksiz yere cezalandirilan yöneticilerimiz hukuk karsisinda aklandilar ama su anda toplum karsisinda da hep beraber onlari aklamis olduk. Yalova kazanmistir. Insallah biz de kimsenin yüzünü kara çikarmayacagiz. Hep beraber Yalova’ya olumlu, hayirli hizmetler veririz” dedi.

Gürel’i mazbata alirken, CHP Yalova Milletvekili Tahsin Becan, Il Baskani Erdem Doganci, yeni seçilen meclis üyeleri ve çok sayida partili yalniz birakmadi.

Ayrica, adliye kapisi önünde de davul zurna çalindi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile