Yalova Belediyesi Hizmet Masalarında Örnek Proje

YALOVA - Yalova Belediyesi yaşlı, engelli, hamile, gazi ve şehit ailelerinin belediye hizmet masalarında işlemlerini daha rahat yapabilmeleri için proje geliştirdi.

Yalova Belediye Başkan Yardımcısı Murat Uzun, gazetecilere yaptığı açıklamada, kısa zamanda hizmet masalarında hayata geçirilecek projenin hazırlıklarını tamamladıklarını bildirdi.

Proje sayesinde, birimlerde çalışan elemanların yaşlı, engelli, hamile, gazi ve şehit ailelerinin tüm işlemlerini takip edeceğine dikkati çeken Uzun, şöyle konuştu:

"Yalova Belediyesi olarak 65 yaş üzeri yaşlıları, engellileri, hamile bayanları, şehit aileleri ile gazileri, belediyemizdeki ödeme ve tüm işlemlerinde onları öncelikli kabul edecek bir sistemi devreye sokuyoruz. Bu sistem kapsamında sadece bu gruba hizmet edecek bir birim kuracağız. Belirtilen bu gruptan bir vatandaşımız geldiğinde birimdeki elemanımız onu oturtacak ve tüm işlemleri o takip edecek. Onlar sırada bekleyip yorulmayacaklar. Bunun altyapısını hazırlıyoruz. Kısa süre içerisinde sistemi devreye sokacağız."

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile