Yalova Belediyesi Sehre Yeni Sosyal Donatilar Kazandiriyor

Yalova Belediyesi Sehre Yeni Sosyal Donatilar Kazandiriyor

Yalova Belediyesi, sehre yeni sosyal alanlar kazandirmaya ve zamana yenik düsen sosyal donatilari da yenileme çalismalarina devam ediyor.

Ismetpasa Mahallesi’nde atil durumda bulunan hali saha, Yalova Belediyesi tarafindan yapilan tadilat çalismasinin ardindan yenilenerek vatandaslarin hizmetine sunuldu. Seçkin Sokak’ta yer alan mini sahadaki çalismada, zemine atilan betonun ardindan üzerine suni çim hali dösenip sahanin çevresindeki demirler ve teller yenilendi.

Yapilan çalisma ile ilgili bilgi veren belediye yetkilileri, “Ilk olarak hali sahanin zemininde bir iyilestirme çalismasi gerçeklestirdik. Zemine attigimiz betonun ardindan sahanin zeminine sentetik çim dösemesi gerçeklestirdik. Hali sahanin çevresindeki demirler ve tel örgüleri de yenileyerek daha güzel bir görünüme kavusmasini sagladik. Atil durumda bulunan hali sahayi yeniden mahallemizdeki vatandaslarimizin hizmetine sunduk” dedi.

MKP yeni parkina kavustu

Yalova Belediyesi, Mustafa Kemal Pasa Mahallesi Özlem Çakiroglu Sokak’ta yer alan alana yeni bir park kazandirdi. Içinde yeni nesil oyun guruplarindan olusan çocuk parki, vatandaslarin oturacagi çatili piknik masalari yer aliyor. Ayrica parkla birlikte yeni bir hali saha da yapilarak kullanimina sunuldu.

Yalova Belediyesi, çocuk oyun alanlari, oturma mekânlari ve hali sahasiyla Mustafa Kemal Pasa Mahallesi’ne yeni bir park daha kazandirmis oldu.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile