Yalova'da Asiri Hiz Kaza Getirdi

Yalova'da Asiri Hiz Kaza Getirdi

Yalova’da asiri hizla giden otomobil, caddede dönüs yapan TOGG marka otomobille çarpisti. Kaza ani bir vatandas tarafindan cep telefonuyla anbean kaydedildi.

Alinan bilgiye göre, Yalova Merkez ilçeye bagli Kadiköy beldesi Kadi Caddesi’nde hizli bir sekilde seyreden 34 BC 8337 Volkswagen Golf otomobil, bu sirada caddede dönüs yapan 34 HPA 205 plakali TOGG marka otomobille çarpisti. Kazada herhangi bir kisi yaralanmazken araçlarda maddi hasar meydana geldi. Bölgede sürekli hizli araçlarin kullanilmasindan dert yanan vatandaslar, bu anlari kaydederken kaza meydana geldi.

Bagdat Caddesi’ne döndü

Öte yandan, bölgede yasayan vatandaslar son dönemlerde birçok kafe ve restoranin açilmasiyla yogunluk yasanan Kadi Caddesi’nde sürekli olarak araçlarin hizli bir sekilde sürüldügünü ve trafigin tehlikeye sokuldugunu söyledi.

Yalova Kadiköy Kadi Caddesi’nin bir dönemler araba yarislari ve kazalarla çok anilan Istanbul Kadiköy Bagdat Caddesi’ne döndügü söyleyen vatandaslar, yetkililerin burada denetimlerinin artirmasini istedi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile