Yalova'da Bisiklet Yolu Agi Genisliyor

Yalova'da Bisiklet Yolu Agi Genisliyor

Yalova Belediyesi’nin Gaziosmanpasa Mahallesi’nde baslattigi yeni bisiklet ve yürüyüs yolu çalismalari, Kemer Köprü Caddesi’nden baslayip 8. sokaga kadar devam edecek olan asfalt ve baski islemleri devam ediyor.

Yalova Belediyesi, yeni bisiklet ve yürüyüs yollari için çalismalarini sürdürüyor. Saglikli yasami ve kent içinde bisiklet kullanimini tesvik etmek amaciyla baslatilan bisiklet yolu projesinde Gaziosmanpasa Mahallesi’ndeki 8. Sokak’ta asfalt serimi devam ediyor. Toplam 770 metrelik yol güzergâhinda çalismalar, Kemer Köprü Caddesi’nden Gaziosmanpasa Caddesi’ne kadar devam edecek. Kemer Köprü Caddesi ile Selale Sokak arasinda kalan alanda ise dekoratif aydinlatmalar kullanilarak göze hitap edecek bir çalismaya imza atilmak isteniyor.

Çalismalarla ilgili bilgi veren belediye yetkilileri, “Bisiklet ve yürüyüs yolu çalismalarimizda asinma tabakasinin serimi ile baski islemleri es zamanli olarak devam ediyor. Ilk olarak Kemer Köprü Caddesi’nden baslayan çalismalar, yaklasik 590 m uzunlugundaki Gaziosmanpasa Caddesi’ne kadar devam ediyor. Akabinde yaklasik 180 metre uzunlugundaki 8. Sokak’ta da çalismalarimizi da kisa sürede tamamlayacagiz. Baski çalismamizin tamamlanmasi sonrasinda dekoratif boyama asfalt boyama, çizgi çalismalari, dekoratif aydinlatma ve peyzaj çalismalarini da tamamlayarak yolumuzu hemsehrilerimizin hizmetine sunacagiz” ifadelerine yer verdi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile