Yalova'da Denizde Kaybolan Hüseyin Piner'in Cansiz Bedeni Mudanya Açiklarinda Bulundu

Yalova'da Denizde Kaybolan Hüseyin Piner'in Cansiz Bedeni Mudanya Açiklarinda Bulundu

Bursa’nin Mudanya ilçesi sahilinde bulunan erkek cesedinin 25 Agustos’ta Armutlu ilçesinde kanoyla denize açildiktan sonra kaybolan 2 kisiden biri olan Hüseyin Piner’e ait oldugu tespit edildi.

Alinan bilgiye göre, geçtigimiz pazar günü aksam saatlerinde Armutlu Meslek Yüksek Okulu süs baliklari üretim birimi önlerinden gezmek için kanoyla denize açilan tersane isçileri Hüseyin Piner (33) ve Yücel Coskun (28) cep telefonlariyla saat 17.30 sularinda Bursa 112 acil çagri merkezini arayarak yardim talebinde bulunmuslardi. Bölgeye kisa sürede giden Sahil Güvenlik unsurlari 2 arkadasa ulasamamisti. 4 gündür hava, kara ve denizden yapilan arama çalismalari sürerken bugün sabah saatlerinde Bursa’nin Mudanya ilçesi sahilinde erkek cesedi bulunmustu. Yalova Valiligi, bulunan erkek cesedin kimliginin Hüseyin Piner’e ait oldugunu açikladi.

Valilikten yapilan açiklamada, su ifadelere yer verildi:

“25 Agustos 2024 tarihinde Saat 17.20’de 112 Acil Çagri Merkezimize yapilan ihbarda; Armutlu ilçemizde bulunan Armutlu Meslek Yüksekokulu önünden içerisinde iki sahsin bulundugu sisme kanonun olumsuz hava kosullari nedeniyle sürüklendigi ve karaya dönüs yapamadiklari bildirilmisti. Ihbarin belirtildigi saat itibariyle Valiligimiz koordinesinde Sahil Güvenlik Güney Marmara Grup Komutanligi, Yalova AFAD Müdürlügü, Deniz Polisi, Jandarma Arama Kurtarma, UMKE, 112 Saglik Ekibi ve birçok STK’lar ile birlikte araliksiz olarak arama ve kurtarma faaliyetleri devam etmektedir. Arama kurtarma faaliyetinde bulunan sahil güvenlik dalis timi bugün saat 08.40 civarinda Mudanya Eskel Sahili kayaliklar üzerinde bir erkek sahsa ait cansiz beden tespit etmistir. Bunun üzerine bölgeye gelen TCSG-25 isimli botu cansiz bedeni bulundugu yerden alarak Güzelyali SG Iskelesine getirmis, kaybolan sahislardan birine ait oldugu düsünülerek savcilik karari ile Mudanya Devlet Hastanesine nakledilmistir. Yapilan incelemeler ve parmak izi analizi tespiti üzerine bulunan cansiz bedenin Armutlu sahilinden botla sürüklenen Hüseyin Piner’e ait oldugu tespit edilmistir. Kaybolan sahislardan digerinin halen denizde oldugu düsünülerek arama kurtarma faaliyetleri araliksiz olarak devam etmektedir.”
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile