Yalova'da Denizde Kaybolan Yücel Coskun'un Arama Çalismalari Devam Ediyor

Yalova'da Denizde Kaybolan Yücel Coskun'un Arama Çalismalari Devam Ediyor

Yalova’nin Armutlu ilçesinde denize kanoyla açildiktan sonra kaybolan 2 arkadastan biri olan Yücel Coskun’un arama çalismalari 5’inci gününde devam ederken dün Bursa’nin Mudanya ilçesi kiyisinda cansiz bedenine ulasilan Hüseyin Piner ise bugün Adana’da topraga verildi.

Alinan bilgiye göre, 25 Agustos pazar günü aksam saatlerinde Armutlu Meslek Yüksek Okulu süs baliklari üretim birimi önlerinden kanoyla denize açilan tersane isçileri Hüseyin Piner (33) ve Yücel Coskun (28) cep telefonlariyla saat 17.30 sularinda 112 acil çagri merkezini arayarak yardim talebinde bulunmuslardi. Bölgeye kisa sürede giden Sahil Güvenlik unsurlari 2 arkadasa ulasamamisti ve genis çapli arama kurtarma çalismalarina baslanmisti. Arama çalismalarinin 4. gününde Hüseyin Piner’in cansiz bedenine Bursa’nin Mudanya ilçesi kiyisinda ulasildi. Piner’in cenazesi Adana’nin Ceyhan ilçesine götürülerek bugün topraga verildi.



Arama çalismalari Mudanya açiklarinda yogunlasti

Öte yandan, Yalova Valiligi ve AFAD Yalova Il Müdürlügü koordinesinde hava, deniz ve karadan yapilan arama çalismalari 5. gününde de araliksiz devam ediyor. Yalova ve Bursa’nin Mudanya ilçesi açiklarinda çalismalarini sürdüren ekipler, Yücel Coskun’u 36 unsur ve 108 personelle ariyor. Arama çalismalarinda 1 helikopter, 2 dron, 12 bot ve 21 araç görev yapiyor. Mudanya açiklarinda 17 unsur 67 personelle sürdürülen çalismalar Yalova açiklarinda ise 16 unsur 41 personelle devam ediyor.

Arama kurtarma çalismalarina Yalova, Bursa ve Sakarya AFAD ekipleri, Sahil Güvenlik, Jandarma JAK, Deniz Polisi su alti ekipleri, STK’lar katiliyor.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile