Yalova'da 'Mutluluk İçin Bir Evet Yeter' Projesi

Yalova Nene Hatun Eğitim ve Yardımlaşma Derneği'nin öncülüğünde oluşturulan "Mutluluk İçin Bir Evet Yeter" projesi kapsamında çeşitli nedenlerden dolayı resmi nikah yaptıramamış çiftlere toplu nikah kıyılacak.

Dernek Başkanı Lale Dondurmacıoğulları, gazetecilere yaptığı açıklamada, daha önce proje kapsamında ilk etapta 5 ailenin resmi nikahının yapıldığını, bu kez de 9 çifttin nikahının kıyılacağını belirtti.

Projeyle Yalova'da önemli bir sıkıntıyı çözdüklerini belirten Dondurmacıoğulları, "Bu projeyi destekleyen Yalova Valisi Esengül Civelek, projeye büyük katkıda bulunan Yalova Belediye Başkanı Yakup Koçal'a, Emniyet Müdürü Hüseyin Ümit Yüksel'e, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Sevgi Kılıç'a teşekkür ediyorum. Evliliklerde mutlaka resmi nikah olması gerekir. Resmi nikahını çeşitli nedenlerden yapamayan, şimdiye kadar ulaşamadığımız ailelerimiz bizlere ulaşsınlar istiyoruz. Çiftlerimiz için bir de yemek düzenleyeceğiz. Çiftlerimiz için işlemlerimiz devam ediyor" diye konuştu.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile