Yalova'da Yılbaşı Tedbirleri

Yalova Emniyet Müdürlüğünün, vatandaşların yeni yıla güven ve huzur ortamında girebilmesi amacıyla güvenlik önlemlerini artırdığı bildirildi.

Müdürlükten yapılan yazılı açıklamada, yılbaşında kentten geçen çevre yolundaki Tonami Kavşağı, şehir giriş çıkışları ve ana caddelerde Kent Güvenlik Yönetimi Merkezince Mobil Elektronik Sistem Entegrasyonu (MOBESE) kameralarıyla 24 saat esasına göre izleneceği belirtildi.
Alışveriş merkezleri civarı, feribot iskeleleri, otobüs ve minibüs durakları gibi şehir içi ve şehir dışı ulaşım noktalarında can ve mal güvenliğine karşı tedbirler alınacağı ve halkın yoğun olarak bulunduğu ana caddelerde denetimlerin artırılacağı duyurulan açıklamada, şunlar kaydedildi:
"Cumhuriyet, Fatih ve Yalı caddelerinde motorize ekipler görevlendirilecektir. Trafik akışının kesintisiz olarak sürdürülmesi için Şehit Ömer Faydalı Bulvarı ve trafiğin yoğun olduğu kavşaklarda gerekli düzenlemeler yapılacaktır. Ayrıca şehir giriş ve çıkışları ile Yalova-Kocaeli ve Yalova-Bursa güzergahları üzerinde trafik ekipleri tarafından alkol denetimine ağırlık verilecektir. Kanunda belirlenen limitlerin üzerinde alkol kullandığı tespit edilen sürücüler hakkında Karayolları Trafik Kanununun ilgili maddesinden gerekli yasal işlem yapılacaktır. Trafik akışını olumsuz etkileyecek olası yoğun kar yağışı başta olmak üzere her şart ve ortamda görevliler, sorumlu kurum ve kuruluşlarla koordineli çalışarak vatandaşların gideceği yerlere güvenli, sağlıklı, can ve mal emniyeti korunarak ulaşmalarını sağlamak için gerekli trafik tedbirlerini alacaktır."
Açıklamada, vatandaşların, önlemlere rağmen karşılaştıkları olumsuzlukları "155 Polis İmdat Hattı"na bildirmesi gerektiği ifade edildi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile