Yalova'dan Kısa Kısa

AK Parti Yalova İl Teşkilatı, Cumhurbaşkanlığı seçim çalışmaları kapsamında kentteki resmi kurumlara ziyaret gerçekleştirdi.

AK Parti İl Başkanı Yusuf Ziya Öztabak ve beraberindeki teşkilat üyeleri Cumhurbaşkanlığı seçim çalışmaları çerçevesinde sırasıyla İl Spor Müdürlüğü, Tapu Müdürlüğü, Defterdarlık, Yalova İl Özel İdare, Halk Sağlığı Müdürlüğü, Ağız ve Diş Sağlığı Müdürlüğü, İl Sağlık Müdürlüğü, Milli Eğitim Müdürlüğü ve Sosyal Güvenlik Kurumunu ziyaret ederek kurum müdürleri ve kurum çalışanlarıyla bir araya geldi.
Öztabak, gazetecilere yaptığı açıklamada, teşkilat olarak her fırsatta vatandaşlarla bir araya gelmeye çalıştıklarını belirterek şöyle konuştu:
"Vatandaşlarımızın bize karşı göstermiş olduğu yakın ilgiden ve verdikleri destekten dolayı çalışmalarımız gece yarısına kadar sürüyor. Halkımızın göstermiş olduğu bu ilgi, AK Parti teşkilatı olarak beni ve ekibimi çok mutlu ediyor. Cumhurbaşkanlığı seçim süreci boyunca, çalışmalarımız aynı yoğunlukta ve gönül birliğiyle devam edecektir. Ayrıca Recep Tayyip Erdoğan gibi çok değerli bir aday için çalışma yapmanın büyük kıvanç kaynağı olduğunu belirtmek istiyorum."
-Subaşı beldesinde su sıkıntısı
Subaşı Belediye Başkanı Volkan Yılmaz, beldelerinde ileriki dönemde su kesintisi yaşanmaması için çalışma yaptıklarını bildirdi.
Yılmaz, gazetecilere yaptığı açıklamada, Devlet Su İşleri (DSİ) Bölge Müdürlüğü tarafından beldelerinde sondaj çalışması yapıldığını ve su çıkarıldığını söyledi.

Çalışmanın başarılı olduğunu ifade eden Yılmaz, "Sondaj çalışması yaptık. En çok debisi olan sondaj Subaşı'nda çıktı. 22 metreküp/saniye su bulundu. Bu sondajları pompasıyla terfi noktalarına aktarıp su kesintilerinde subaşı beldemizi susuz bırakmamak istiyoruz" dedi.

Beldede su kesintisinin olmaması için çalıştıklarını sözlerine ekleyen Yılmaz, "Halkımızı mağdur bırakmayacağız. Su kesintileri barajdan kaynaklı olduğunda açılan kuyulardan belde halkımıza su vereceğiz. Su önemli. Halkımızın sıkıntı çekmesini istemiyoruz. Halkımızı susuz bırakmayacağız" diye konuştu.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile