Yamaç Parasütçülerini Indirdikten Sonra Freni Bosalan Safari Araci Bos Eve Daldi

Yamaç Parasütçülerini Indirdikten Sonra Freni Bosalan Safari Araci Bos Eve Daldi

Antalya’nin Alanya ilçesinde yamaç parasütçülerini araçtan indirdikten hemen sonra freni bosalan bir safari araci yaklasik 100 metrelik rampadan geriye dogru hizla inerek, çevredeki bir evin duvarina çarparak durabildi. Çarpmanin etkisiyle evin duvarinda ve çatisinda maddi hasar olustu.

Kaza, dün sabah saatlerinde Yamaç Parasütü Dünya Hedef Sampiyonasi 1. Etabinin düzenlendigi Hidrellez mevkiinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, sporculari ve ekipmanlarini tasiyan 07 AHJ 876 plakali safari araci rampa yukari çikarken sporculari indirdikten sonra bir anda freni bosaldi. Yaklasik 100 metrelik mesafeden hizla rampa asagi geri giden araç çevredeki tek katli bir evin duvarina çarparak durabildi. Evin duvarinda ve araçta maddi hasar meydana geldi. Sporcularin parasüt malzemeleri ise daha sonra aracin üzerinden indirildi. Kaza aninda araçta sporcularin bulunmamasi muhtemel bir yaralanmanin önüne geçti. Kazanin ardindan evin duvarinin bir bölümünün yikildigi ve çatisinda hasar olustugu görüldü.

Kaza ani ise bir sporcunun cep telefonu kamerasina yansidi. Görüntülerde safari aracinin freninin bosaldigi ve geri giderek evin duvarina çarptigi anlar yer aldi. Görevlilerin parasüt malzemelerini aracin üzerinden bosaltma görüntüleri de cep telefonu kamerasi tarafindan kaydedildi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile