Yamaç Parasütüyle Ercisli 15 Temmuz Sehidinin Ismini Dalgalandirdi

Yamaç Parasütüyle Ercisli 15 Temmuz Sehidinin Ismini Dalgalandirdi

Van’in Ercis ilçesinde terör operasyonu sirasinda gazi olan yamaç parasütü pilotu Sadik Göller, 15 Temmuz’da görevi basinda sehit düsen özel hareket polisi Halil Hamuryan’in isminin yazildigi pankarti parasütüyle dalgalandirdi.

Ercis ilçesinde terör operasyonu sirasinda gazi olan yamaç parasütü pilotu Sadik Göller, Fetullahçi Terör Örgütü’nün (FETÖ) hain darbe girisiminde Ankara Gölbasi Özel Harekat Daire Baskanligindaki görevi sirasinda sehit olan Ercisli özel hareket polisi Halil Hamuryen’in isminin ve fotografinin bulundugu pankarti, Van Gölü semalarinda dalgalandirdi. Yamaç parasütçülerinin uçus yaptigi Van Ayanis’ta, gazi pilot Sadik Göller ise 15 Temmuz Sehidi Halil Hamuryen’in pankartini açarak Van Gölü semalarinda dalgalandirdi. Daha sonra yamaç parasütçüleri ise hep birlikte 15 Temmuz sehidi Halil Hamuryen’in pankartini açarak 15 Temmuz darbe girisimine dikkat çektiler.

Yaklasik 10 yildir Van bölgesinde yamaç parasütü yaptigini ifade eden Göller, “Bu yil da 15 Temmuz sehidi Ercisli hemsehrimiz Halil Hamuryen’in afisini yaptirip yamaç parasütü ile Van Gölü semalarinda uçtum. Amacim 15 Temmuz darbesine dikkat çekip, farkindalik olusturmakti. Ben de bir gazi olarak sehitlerimizin acisini içimde hissettim. Umarim bir daha böyle aci olaylar yasamayiz” dedi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile