Yamanlar İzmir’de 5 Yeni Anaokulu Açıyor

Eğitimin marka kurumu olan Yamanlar Eğitim Kurumları ile çocuk yayıncılığının marka kuruluşu olan Yumurcak Televizyonu birlikte İzmir’de beş yeni Anaokulu açıyor.

Yamanlar Eğitim Kurumları sağlıklı, mutlu, olumlu tutum, beceri, alışkanlık ve davranışlara sahip, eğitimli bireyler olarak yetiştirilmesinde, erken yaşlarda verilmeye başlanan, okul öncesi eğitiminin önemini düşünerek, Yumurcak Televizyonu işbirliği ile İzmir’de beş yeni Anaokulu açıyor. Yamanlar Eğitim Kurumları “Anaokulundan Üniversiteye“ hedefleriyle, Buca, Bornova, Karşıyaka, Güzelbahçe ve Şirinyer semtlerindeki anaokullarında nitelikli bir okul öncesi eğitimini hedefliyor.

Yamanlar Eğitim Kurumları Genel Müdürü Sebahattin Kasap, “Okul öncesi dönemi, beyin kapasitesinin en hızlı geliştiği, öğrenmede özel yıllardır. Kişiliğin oluşumu ve şekillenmesi, temel bilgi, beceri ve alışkanlıkların kazanılması ve gelişmesinde, ileri ki yıllara olan etkisi nedeniyle, yaşamın en kritik dönemlerinden biridir. Başarılı bireyler yetiştirmek için farklı bir anaokulu konseptiyle beş yeni anaokulu açıyoruz.”dedi .
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile