Yamanlar Koleji, Akdeniz'in de incisi oldu

Akdeniz Üniversitesi'nin düzenlediği 15. Ulusal Akdeniz Matematik Olimpiyatı'nda İzmir Yamanlar Koleji, 2 altın, 2 gümüş, 3 bronz madalya kazanarak bi

  Akdeniz Üniversitesi ' nin düzenlediği 15 . Ulusal Akdeniz Matematik Olimpiyatı ' nda İzmir Yamanlar Koleji , 2 altın , 2 gümüş , 3 bronz madalya kazanarak birinci oldu .

Türkiye ' nin seçkin okullarının lise 1 ve 2 . sınıflarında okuyan öğrencilerin katılımı ile yapılan olimpiyatta , Yamanlar Koleji öğrencileri toplam 7 madalya kazandı .

Madalyalarını rektörlük binasında düzenlenen törenle Akdeniz Üniversitesi Rektörü Prof . Dr . İsrafil Kurtcephe ve Jüri Başkanı Prof . Dr . İlham Aliyev ' den alan Yamanlar Koleji öğrencileri , başarılarını büyük bir sevinçle kutladı .

Yamanlar Eğitim Kurumları Genel Müdürü Sebahattin Kasap , " Geçen hafta Ulusal Sosyal Bilimler Olimpiyatı ' nda bu hafta da Akdeniz Matematik Olimpiyatı ' nda en çok madalya alan okul olduk . Öğrencilerimizin her girdiği ulusal ve uluslararası yarışmada başarılar kazanması onları geleceğe hazırlarken bizim çalışma heyecanımızı artıyor . Öğrencilerimiz hayata atıldıklarında daha büyük başarılara imza atacaklar . " dedi .

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile