Yanan Kamyondan Yaralilari Kurtaran AKEDAS Personeli Ödüllendirildi

Yanan Kamyondan Yaralilari Kurtaran AKEDAS Personeli Ödüllendirildi

Adiyaman’da meydana gelen trafik kazasi sonrasinda sarampole yuvarlandiktan sonra yanmaya baslayan kamyondan iki yaraliyi kurtaran AKEDAS personeli ödüllendirildi.

Adiyaman’in Gerger ilçesi Asagi Daglica köyünde önceki gün sarampole yuvarlanarak alev alan kamyonda yaralanan iki kisi, bölgede elektrik arizasina müdahale için bulunan AKEDAS Elektrik Dagitim A.S. ariza ekibinde görevli Sükrü Yerlikaya ve Erkan Ögüt tarafindan kurtarilarak hastaneye ulastirilmisti.

AKEDAS Elektrik Dagitim A.S. kazayi görerek olaya müdahale eden personellerini, insan hayatina gösterdikleri duyarlilik için ödüllendirdi.

Yaralilara müdahale ederek iki kisinin hayatini kurtaran elektrik ariza personellerini Kahramanmaras merkez hizmet binasinda kabul eden AKEDAS Elektrik Dagitim A.S. Genel Müdürü Mustafa Yilmaz, Dagitim Hizmetleri Direktörü Mehmet Ilbasan, Elektrik Piyasasi ve Tüketici Hizmetleri Direktörü Ali Güngör ve Adiyaman Bölge Müdürü Arslan Aslan’in da hazir bulundugu toplantida ilgili personellere plaket ve ödül takdim ederek tesekkürlerini iletti.

Yilmaz; “Önceki gün görev bölgemiz içerisinde yer alan Adiyaman Gerger Ilçesi Asagi Daglica Köyü sinirlari içerisinde bir kamyonun sarampole yuvarlanarak alev almasi ile vuku bulan olayda, bölgede elektrik arizasina müdahale için bulunan personellerimiz Sükrü Yerlikaya ve Erkan Ögüt yanan araçtan agir yarali iki vatandasimizi kurtararak birini olay yerine intikal eden saglik ekiplerine teslim etmisler, diger vatandasimizi ise araçlarina alarak hastaneye ulastirmislardir. Zorlu cografyaya sahip bölgemizde büyük bir özveri ile görev yapan personellerimizin olay esnasinda göstermis olduklari duyarlilik iki insanimizin hayatinin kurtulmasina vesile olmustur. AKEDAS ailesinin birer ferdi olarak arkadaslarimizin insan hayatina gösterdigi hassasiyet bizleri gururlandirmistir. Mesai arkadaslarimiza gösterdikleri hassasiyet için tesekkürlerimizi iletiyoruz” dedi.

AKEDAS Elektrik Dagitim A.S. ariza personellerinden Sükrü Yerlikaya ise yaklasik 10 yildir çalistigi sirketin kendilerine düzenli olarak verdigi Is Sagligi ve Güvenligi Egitimlerinin önemine dikkat çekerken; “O esnada insani olarak vazifemizi yaptik, aldigimiz egitimler olaya bilgili yaklasmamizi sagladi. Hayat kurtarmis olmaktan dolayi yasadigimiz gururun yani sira sirketimiz tarafindan ödüllendirmek de bizi ayrica mutlu etmistir” diye konustu.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile