Yanginda Agir Yaralanmisti, Yasama Tutunamadi

Yanginda Agir Yaralanmisti, Yasama Tutunamadi

Zonguldak’in Eregli ilçesinde çikan yanginda agir yaralanarak hastaneye kaldirilan 42 yasindaki Aslan Genç hayatini kaybetti.

Yangin, pazar günü aksam saatlerinde ilçeye bagli Müftü Mahallesi Yazar Ilhami Sosyal Sokak’ta bulunan 4 katli binanin ikinci katinda meydana geldi. Edinilen bilgilere göre Aslan Genç (42) isimli kisi evinde uyudugu sirada yangin çikti. Durumu fark eden komsulari evin balkonun camini kirarak içeri girdi. Olayi gören diger vatandaslar ise durumu 112 Acil Çagri Merkezine bildirdi. Kisa sürede yanginin yasandigi eve gelen itfaiye ekipleri yangina müdahale etti. Saglik ekipleri ise eve girerek Aslan Genç’e ilk müdahalesini yaptiktan sonra ambulansla ilçede yer alan özel bir hastaneye kaldirdi. Hemen tedavi altina alinan Aslan Genç’in vücudunun çesitli yerlerinde yaniklar meydana gelmesi ve durumunun ciddi olmasindan dolayi Kocaeli’nin Derince ilçesine sevk edildi.

Öte yandan yangina müdahale sirasinda yardimci olan N.G. ve A.G. ise karbonmonoksit gazindan zehirlenmesi üzerine hastaneye kaldirildi.

Kdz. Eregli Belediyesi Itfaiye Müdürlügü’ne bagli ekipler, evde yapilan sogutma çalismalari yaparken, Itfaiye Müdürü Muhammet Ali Ates de olay yerine gelerek incelemelerde bulundu.

Yanginda agir yaralanan ve Kocaeli’de yogun bakimda tedavi altina alinan Aslan Genç, 4 günlük yasam savasini kaybetti.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile