Yanginda Zarar Gören Ailenin Evi Onariliyor

Yanginda Zarar Gören Ailenin Evi Onariliyor

Isparta’da sobadan siçrayan kivilcim sonrasi çikan yanginda Ata ailesine ait 2 katli ev yanarak kullanilamaz hale gelmisti. Isparta Belediyesi öncülügünde hayirseverlerin destegiyle Ata ailesinin evi tadilattan geçiriliyor.

Yangin 29 Mayis Çarsamba günü Sidre Mahallesi 4321 sokakta bulunan 2 katli evde meydana gelmisti. Kazim-Hamide Hur Ata’ya ait evde sobadan çikan kivilcim sonrasinda yangin çikmis, Isparta Belediyesi Itfaiye Müdürlügü ekiplerinin yogun çalismasi sonrasinda yangin söndürülürken, ev büyük hasar görmüstü. Yanginin ardindan Isparta Belediye Baskani Sükrü Basdegirmen, aileyle ilgilenilmesi talimatini verdi. Isparta Belediyesi öncülügünde hayirseverlerin destekleriyle Ata ailesinin yanan evi tadilattan geçiriliyor.

Olay gününü anlatan Hamide Hur Ata, birisine süt vermek için disari çiktigini, eve geldiginde ise yangini fark ettigini söyledi.

Yangini görür görmez 112 Acil Çagri Merkezi ve mahalle muhtarini aradigini anlatan Ata, “Sag olsun itfaiyemiz geldi, yangini söndürdü. Isparta Belediye Baskanimiz yardimci oluyor. Baskanimiz ve tüm kurumlarimiza tesekkür ediyorum” dedi.

Sidre Mahallesi Muhtari Hacer Inci Özbey de Hamide Hur Ata’nin yangin günü kendisini aradiginda alevlerin göklere kadar yükseldigini, itfaiyenin yogun çalismalariyla yanginin söndürüldügünü belirtti.

Yangindan sonra Belediye Baskani Sükrü Basdegirmen’in talimatlariyla belediyenin tüm ekipleriyle ailenin yaninda oldugunu ifade eden Özbey, “Belediye Baskanimiza ve ekibi ile tüm yardim kuruluslarimiza tesekkür ediyorum. Burada yalniz olmadigimizi hissettik. Mahalle sakinlerim ve sahsim adina çok tesekkür ediyorum. Emin ellerde oldugumuzu hissettirdiler, tesekkür ederiz” seklinde konustu.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile