Yangindan Geriye Sadece 120 Lirasi Ve 7 Köpegi Kaldi

Yangindan Geriye Sadece 120 Lirasi Ve 7 Köpegi Kaldi

Bolu’nun Göynük ilçesinde iki katli ahsap evde çikan yanginda ev ve esyalar kullanilamaz hale gelirken, kumbara olarak kullanilan pet sisedeki 120 TL zarar görmedi. Maddi kayip yasayan ev sahibinin tek tesellisi ise, "Onlar benim dünyam" dedigi 7 köpegin yangindan etkilenmemesi oldu.

Sünnet köyü Yaprakli Mahallesi’nde ikamet eden Mehmet Alatas’a ait iki katli ahsap evde gece saatlerinde yangi çikti. Dumanlari fark eden Alatas yangina kendi imkanlariyla müdahale etti, vatandaslar ise 112 Acil Çagri Merkezine ihbarda bulundu. Adrese gelen itfaiye ekipleri, evde sogutma çalismasi yapti. Ev ve esyalar kullanilamaz hale gelirken, Alatas’in kumbara olarak kullandigi ve bir miktar para biriktirdigi pet sise zarar görmedi. Sisenin içerisinde toplamda 120 TL oldugu ögrenildi. Tüm evi ve esyalari küle dönen Alatas’in tek tesellisi ise besledigi 7 köpegin yangin sebebiyle zarar görmemesi oldu.

Gece saatlerinde uyudugu sirada koku duydugunu söyleyen Mehmet Alatas, "Disariya çiktim. Disarida bir sey olmadigini görünce yeniden içeri girdim ve tavanda hafif bir duman fark ettim. Atesi gördüm. Kesim motoru ile çatidaki ahsap parçasini kestim. Yangin söndürme tüpleri de vardi. Ikisi de doluydu. Yangini söndürmemde tüpler çok etkili oldu" dedi.

Yanginda esyalarinin kullanilamaz hale geldigini ancak kumbara olarak kullandigi pet sisesinin yanmadigini ifade eden Alatas, "Mutfak dolabinin altinda duruyordu. Herhalde mutfak dolabi yanmasini engellemis. Elime geçen bozuk paralari biriktiriyordum. Paralarim yandi, hiç param kalmamisti" diye konustu.



"Onlar benim dünyam"

Mehmet Alatas bahçesinde 7 köpek besledigini de belirterek, "Köpeklerin her gün yemeklerini, sularini veririm. Bu memlekette herkes bilir. Bunlar benim çocuklarimdir. Çok sükür köpeklere bir sey olmadi. O zaman çok üzülürdüm. Onlar benim dünyam, her seyim" ifadelerini kullandi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile