Yapi Kredi, KOBI'lere E-Ticarette Destek Olmaya Devam Ediyor

Yapi Kredi Genel Müdür Yardimcisi Cahit Erdogan: 'Ticimax ile hayata geçirdigimiz 'ETicaret Paketleri' ile KOBI’lerin ihtiyaç duyabilecekleri çok sayida özelligi bir arada bulmalarina imkan taniyarak, islerini kolaylastirmayi hedefliyoruz'.

Yapi Kredi, Ticimax is birligi ile hazirlanan "E-Ticaret Paketleri" araciligiyla KOBI’lere e-ticaret sitesi kurulum hizmetleri için destek sunuyor.

Yapi Kredi'den yapilan açiklamaya göre banka, KOBI'lere e-ticaret alaninda destek olmaya devam ediyor.

KOBI’lere destek olmak için pek çok çalismaya imza atan bankanin Ticimax ile hazirladigi “E-ticaret Paketleri”, isini e-ticaretle büyütmek isteyen KOBI’ler için çok sayida avantaj içeriyor.

Eko, Eko Plus, Eko Max ve E-Ihracat gibi dört ayri seçenegin sunuldugu “E-Ticaret Paketleri” kapsaminda KOBI’ler, e-ticaret sitesi kurulumundan pazaryeri entegrasyonuna, arama motoru optimizasyonundan kargo yönetimine kadar ihtiyaç duyacaklari her özellige kolayca ulasabiliyor.

KOBI’lere özel sunulan tüm e-ticaret hizmeti ve desteklerine ek olarak, paketten yararlanan Yapi Kredi müsterileri, Sanal POS’ta avantajli fiyatlardan yararlanmanin yani sira 3 ay ertelemeli ve 9 taksit seçenegine de sahip oluyor.

Açiklamada görüslerine yer verilen Yapi Kredi Genel Müdür Yardimcisi Cahit Erdogan, son dönemin yükselen trendi e-ticarette var olmak ve buradaki islerini büyütmek isteyen KOBI’lere destek sunmaya devam ettiklerini belirterek sunlari kaydetti:

"Hayatin her alaninda dijitallesmenin etkisini görüyoruz. Birçok isin dijital ortama tasindigi bir dünyada e-ticaret KOBI’ler için çok önemli firsatlar sagliyor. Biz de KOBI’lerimize her alanda oldugu gibi e-ticarette de destek veriyoruz. 'Hizmette Sinir Yoktur' anlayisimizin bir sonucu olarak onlara özel birçok çalismaya imza atiyoruz.

Son olarak Ticimax ile hayata geçirdigimiz 'E-Ticaret Paketleri' ile KOBI’lerin ihtiyaç duyabilecekleri çok sayida özelligi bir arada bulmalarina imkan taniyarak, islerini kolaylastirmayi hedefliyoruz. KOBI bankaciligi alaninda öncü bir banka olarak, sundugumuz destekleri hiz kesmeden sürdürecegiz."

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile