Yarali Arkadasini Birakip Kaçtigi Kaza Yerine Geldi  Açiklamasi Gözyaslarina Hakim Olamadi

Yarali Arkadasini Birakip Kaçtigi Kaza Yerine Geldi Açiklamasi Gözyaslarina Hakim Olamadi

Kocaeli’nin Gebze ilçesinde otomobil ile kafa kafaya çarpisan motosikletin sürücüsü, yaralanan arkadasini birakip kaçti. Bir süre sonra kaza yerine gelen sürücünün, ehliyetsiz oldugu belirlendi. Polis ekiplerince yapilan alkol testi esnasinda sürücü gözyaslarina hakim olamadi.

Kaza, Baris Mahallesi Doktor Zeki Acar Caddesi’nde meydana geldi. U.Ç. idaresindeki 41 ATH 891 plakali motosiklet ile kadin sürücü I.Ö. hakimiyetindeki 41 AHL 189 plakali Fiat marka otomobil kafa kafaya çarpisti. Çarpismanin siddetiyle U.Ç. ve arkasindaki yolcu A.K. motosikletle yola savruldu. U.Ç., yarali arkadasi A.K.’yi kaza yerinde birakip kaçti. 112 Acil Çagri Merkezine ihbarda bulunulmasiyla adrese saglik ve polis ekipleri sevk edildi. Saglik ekiplerince ilk müdahalesi yapilan A.K., ambulansta tedavi edildi.

Kaçtigi kaza yerine geldi

Bir süre sonra U.Ç. kaçtigi kaza yerine geldi. Kazayi yaptigini itiraf eden U.Ç.’ye polis ekiplerince alkol testi yapildi. Alkol testi yapildigi esnada U.Ç. gözyaslarina hakim olmadi. U.Ç.’nin yapilan kontrollerde ehliyetsiz oldugu belirlendi. U.Ç. gerekli islemler için polis ekiplerince karakola götürüldü.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile