Yargida Birlik Derneginin 4. Olagan Genel Kurulu Ankara'da Gerçeklestirildi

Yargida Birlik Derneginin 4. Olagan Genel Kurulu Ankara'da Gerçeklestirildi

Yargida Birlik Derneginin 4. Olagan Genel Kurulu TOBB Sosyal Tesislerinde gerçeklestirildi.



Yargida Birlik Derneginin 4. Olagan Genel Kurulu dün TOBB Sosyal Tesislerinde yapildi. Yönetim Kurulu Toplantisi sonucunda dernek baskanligina Dr. Birol Kirmaz, Baskan Vekilliklerine Ali Nevzat Açikgöz ve Ömer Faruk Aydiner, Genel Sekreterlige Cumali Karakütük, Genel Sekreter Vekilliklerine Gökhan Karaköse ve Müslüm Canpolat, Basin Sözcülügüne Ozan Muzaffer Köstü, Dis Iliskiler Sorumluluguna Mehmet Ali Kurt, Saymanliga Güngör Karakoç seçildi.

Seçilen yeni yönetimde Özhan Ince, Sezer Söylemez, Murat Ilhan, Tamer Bulam, Basak Eryilmaz ve Hakan Yumusak ise yönetim kurulu üyesi olarak görev yapacak.

Genel Kurula Yargitay Baskani Ömer Kerkez, Yargitay Cumhuriyet Bassavcisi Muhsin Sentürk, Yargitay 1. Baskan Vekili Adem Albayrak, Yargitay Genel Sekreteri Mehmet Fatih Belviranli, Yüksek Mahkemelerden Daire Baskanlari, üyeler, Adalet Bakanligindan birim amirleri ve üst düzey yöneticiler, Türk Hukuk Enstitüsü Genel Baskani Yavuz Aksu ve Yönetim Kurulu üyeleri ile dernek üyesi bassavcilar, mahkeme baskanlari, hâkimler ve savcilar katildi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile