Yargıtay Başkanı Gerçeker Adana'da

Yargıtay Başkanı Gerçeker Adana'da

Yargıtay Başkanı Hasan Gerçeker, Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün Anayasa değişiklik paketini onaylaması ve CHP'nin yarın iptal için Anayasa Mahkemesi'ne gidecek olmasıyla ilgili sorulara gülerek, "Bakacağız" yanıtını verdi

Yargıtay Başkanı Hasan Gerçeker, Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün Anayasa değişiklik paketini onaylaması ve CHP'nin yarın iptal için Anayasa Mahkemesi'ne gidecek olmasıyla ilgili sorulara gülerek, "Bakacağız" yanıtını verdi.
Yargıtay Başkanı Hasan Gerçeker, Adana Barosu tarafından yarın düzenlenecek "Boşanma Hukuku ve Mal Rejimi" konulu konferansa katılmak üzere bugün uçakla Adana'ya geldi. Adana Havalimanı VIP bölümü önünde çevik kuvvet ekipleri geniş güvenlik önlemleri aldı. Basın mensupları Gerçeker'i beklediği sırada, İçişleri Bakanlığı kararıyla Adana Büyükşehir Belediye Başkanlığı görevinden geçici olarak alınan Aytaç Durak VIP'ten çıkış yaptı. Ardından bir kadın VIP'ten içeri girmeye çalıştı. VIP'te görevli polis
memurunun "Buradan vatandaşlar çıkamaz, sizin çıkış yeriniz diğer taraftan" uyarısına aldırmayarak geçmek isteyen kadın, polisin ikna etmesiyle diğer yolcuların çıktığı bölüme geçti. Daha sonra Yargıtay Başkanı Gerçeker VIP'ten çıktı. Adana Barosu yetkilileri, Gerçeker ve beraberindeki Yargıtay üyelerini çiçeklerle karşıladı.
Bir basın mensubunun Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün onayladığı Anayasa paketinin iptali için CHP'nin Anayasa Mahkemesi'ne başvuracak olmasıyla ilgili sorusu üzerine Gerçeker, gülerek "Bakacağız" yanıtını verdi. Gerçeker, basın mensuplarının sorularını cevapsız bırakarak aracına gitti.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile