Yargıtay onayladı Kalkavan sır oldu!

Yargıtay onayladı Kalkavan sır oldu!

ltunizade’de 14 Ocak 2008’de özel aracıyla emniyet şeridinde bekleyen Viyana Üniversitesi mezunu moda tasarımcısı Sinem Yalçın’a aracıyla çarparak ölümüne neden olan iş adamı İhsan Kalkavan’ın yeğeni Faruk Kalkavan’a mahkeme tarafından verilen 5 yıl 4 aylık ceza, Yargıtay 9’uncu Ceza Dariesi tarafından 26 ay sonra onandı.

Yargıtay kararı 3 ay boyunca Üsküdar adliyesinde bekledi. Yalçın’ın ailesinin uğraşları sonucu Üsküdar 3’üncü Ağır Ceza Mahkemesi’ne iletildi ve Kalkavan hakkındaki infaz kararı verildi. Polis, Kalkavan’ı aramaya başladı. Karar onaylanmadan İstanbul’da olan Kalkavan, kararın ardından adeta sır oldu.

“Mezarına gidip müjde verdik”

Baba Sinan Yalçın, “Bu olayı kapatmak, Kalkavan’ın ceza almamasını sağlamak için görünmez eller çok uğraştı. Ama biz pes etmedik. Sonunda infaz kararı çıkınca, artık kızımız mezarında rahat uyuyacak diye düşündük. Müjdeli haberi kızımızın mezarına giderek kendisine söyledik. Annesi, kızımız Didem ve ben Sinem’in mezarı başında uzun süre gözyaşı döktük. Artık rahat uyumasını kendisine söyledik. Kalkavan’ın cezaevine gönderilip adaletin yerini bulmasını istiyoruz” dedi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile