Yarim Asirlik Çiftin Mutluluk Sirri Açiklamasi Sevgi Ve Saygi

Yarim Asirlik Çiftin Mutluluk Sirri Açiklamasi Sevgi Ve Saygi

Kahramanmaras’in Türkoglu ilçesinde 55 yildir evli olan Zeynep-Haci Sari çifti, mutluluklariyla genç çiftlere örnek oluyor.

Türkoglu’na bagli Yesilyöre Demirciler Mahallesi’nde yasayan Haci Sari (90) ve Zeynep Sari (83) çifti, 55 yildir ayni sevgi ve saygi içerisinde evliliklerini sürdürüyor. Mutluluklari ile çevrelerine örnek olan 9 çocuk sahibi Sari çifti, uzun evliginin sirrinin sevgi ve saygiyla mümkün oldugunu söyledi.

Yalan söylemeyip dürüstlügün öncelikleri oldugunu belirten Haci Sari, “55 yildir birbirimizi üzmemeye özen gösterdik. Biz yoklugu da gördük. Her seye sükür ettik. Çalistik çabaladik ve çocuklarimiz için elimizden geleni yaptik. Simdi esimle birlikte sevgi ve saygi içerisinde evliligimizi sürdürüyoruz" dedi.

Zeynep Sari ise, "Biz yoklugu da gördük, bollugu da. Iyi günde kötü günde diyerek sabrettik her seye. Simdilerde herkes küçücük anlasmazlikta hemen bosaniyor. Birbirlerine karsi ne sevgileri kaliyor ne de saygilari. Mutlulugun sirri birbirini sevmek, anlayisli olmak, hürmetli olmaktan ve yalan konusmamaktan geçiyor” ifadesini kullandi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile