Yarismada Dereceye Giren Genç Asçi Adaylari Istanbul'da Akademik Egitim Aldi

Yarismada Dereceye Giren Genç Asçi Adaylari Istanbul'da Akademik Egitim Aldi

Kocaeli Il Milli Egitim Müdürlügü is birligiyle ilimiz genelinde bulunan Meslek Liselerinin gastronomi alani ögrencileri, Antikkapi A.S’nin Gastro Genç Yemek Yarismasi’nda mart ayinda hünerlerini sergiledi. Yarismada dereceye giren ögrenciler, Istanbul Maslak’ta bulunan Mutfak Sanatlari Akademisi’nde 4 saatlik workshop egitimine katildi.

Türkiye’nin en kapsamli yiyecek ve içecek egitim merkezlerinden olan MSA’da dünya mutfaklarindan profesyonel pisirme tekniklerine kadar birçok egitim egitmen sef kadrosu tarafindan ögrencilere verildi.

Gelecegin sefleri workshop egitiminde Izgara Tavuklu Yesil Salata, Feslegen Pestolu Fettuccine ve Volkano Kek yaparak Akademi içerisinde bulunan Gastronomi Müzesini de gezdi. Genç asçi adaylari, gastronomi tarihine ve yenilikçi lezzetlere dair ilham dolu anlar yasadi. Yarismada dereceye giren ögrenciler, Istanbul Maslak’ta bulunan Mutfak Sanatlari Akademisi’nde 4 saatlik workshop egitimine katildi.

Körfez Çamlitepe Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Kartepe Akçakoca Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Gebze Muallimköy Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi okul ögrencileri, Istanbul Maslak’ta bulunan Mutfak Sanatlari Akademisi’nde 4 saatlik workshop egitimine katildi.

Etkinlik sonunda Körfez Çamlitepe Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ögrencilerinden Serpil Karaca, “Gerçekten güzel bir deneyimdi, Italyan Mutfagindan çok güzel yemekler yapip ögrendik. Katki sunan ve imkan saglayan herkese tesekkürler” derken, Körfez Çamlitepe Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ögretmeni Gizem Sezer ise Kocaeli Büyüksehir Belediye Baskani Tahir Büyükakin ile Antikkapi A.S. Genel Müdürü Islam Yücel’e ögrencileri meslege yönlendirerek bu imkanlari sagladiklari için tesekkür etti.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile