Yarışmada kazandığı para ödülünü Pakistan'a gönderdi

Kahramanmaraş Özel Rabia Arıkan İlköğretim Okulu 6'ıncı sınıf öğrencisi Beyza Işık, şiir yarışması sonucu kazandığı para ödülünü Kimse Yok Mu Derneği

Kahramanmaraş Özel Rabia Arıkan İlköğretim Okulu 6'ıncı sınıf öğrencisi Beyza Işık, şiir yarışması sonucu kazandığı para ödülünü Kimse Yok Mu Derneği kanalıyla, sel felaketine maruz kalan Pakistan'a bağışladı.

Işık, okul içerisinde düzenlenen bir şiir yarışmasında ikinci oldu. Başarısından dolayı para ödülüne de hak kazanan öğrenci, bunu bir yardım kuruluşuna bağışlama kararı aldı. Bu kararını ailesiyle de paylaşan Işık, Kimse Yok Mu Derneği'nin yolunu tuttu. Işık, daha sonra aldığı para ödülünü Kimse Yok Mu Derneği Kahramanmaraş Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Timurbanga'ya teslim etti.

Hayatında kazandığı ilk parayı bir yardım kuruluşuna bağışlamaktan dolayı çok mutlu olduğunu söyleyen Işık, sosyal konulara duyarlı olduğunu, ihtiyaç sahiplerine bir nebze de olsa yardımda bulunmak istediğini belirtti.

Yardımlarından dolayı Işık'a teşekkür eden Timurbanga da öğrencinin davranışından dolayı çok mutlu olduklarını ifade etti. Yapılan yardımın, miktarı ne olursa olsun büyük bir önem taşıdığını dile getiren Timurbanga, "Öğrencimizi bu örnek hareketinden dolayı tebrik ediyorum. Yapmış olduğu yardımı Kurban Bayramı dolayısıyla da desteğimizi sürdüreceğimiz Pakistan için kullanacağız." dedi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile