Su ürünleri yasak avcilik denetimleri çerçevesinde, Tarim ve Orman Müdürlügü Balikçilik ve Su Ürünleri Sube Müdürlügü personelleri ile Jandarma görevlilerinin katilimiyla gerçeklesen gece denetiminde, Yazihan Medik Barajinda yasak avcilikta kullanilan 3 bin metre ag ve bot ele geçirildi.
Malatya Tarim ve Orman Müdürlügü Balikçilik ve Su Ürünleri Sube Müdürü Abdullah Çelik, konuyla ilgili yaptigi açiklamada, denetimlerde yasak avcilikta kullanilan 3 bin metre ag ve bot ele geçirildigini bildirdi. Çelik, "Ilimiz iç sularinda 1 Nisan - 30 Haziran tarihleri arasinda sazangiller avciligi yasak olmasindan dolayi ekiplerimiz tarafindan gece-gündüz, hafta içi ve hafta sonu olmak üzere özverili bir sekilde denetimlerimiz sürdürülmektedir. Ilçe Müdürlüklerimiz ve Jandarma Komutanliklarimiz ile beraber etkili ve sürekli denetimler yapilmaktadir. Yapmis oldugumuz rutin denetimlerde Yazihan Medik Barajinda yasak avcilikta kullanilan 3 bin metre ag ve bot ele geçirildi. Bu denetimimizde bizlere eslik eden Yazihan Jandarma Komutanligi ekiplerine de tesekkür ederiz" dedi.
Yasak Avlananlara Gece Baskini
Malatya’da su ürünleri yasak avcilik denetimleri çerçevesinde, yasak avcilikta kullanilan 3 bin metre ag ve bot ele geçirildi.



















