Yasak Elma Dizisi Yeni bölüm Ne Zaman? Yasak Elma Bu Akşam Neden Yok?

Yasak Elma Dizisi Yeni bölüm Ne Zaman? Yasak Elma Bu Akşam Neden Yok?

Yasak Elma hakkında sık sık aratılanlar arasında Yasak Elma neden yok sorusu yer almaktadır. Bu sebeple birçok kişi dizinin yayınlanıp yayınlanmayacağı hakkında araştırmalara başladı. Peki, Yasak Elma neden yok? Yasak Elma ne zaman yayınlanacak? yasak elma bu akşam yok mu? İşte detaylar...

Ekranların en sevilen dizileri arasında yer alan Yasak Elma başarısıyla birçok kişi tarafından konuşuluyor. Her bölümün ardından sosyal medyada gündem olan dizinin detayları sık sık aratılmaktadır. Bu sebeple birçok kişi tarafından dizi hakkında bilgiler aratılıyor. Pazartesi günlerinde FOX TV ekranlarında yer alan Yasak Elma dizisinin bu akşam yayınlanıp yayınlanmayacağı da merak konusu oldu. Bu sebeple sık sık aratılanlar arasında Yasak Elma dizisi yeni bölüm ne zaman ve Yasak Elma neden yok soruları oldu. Oldukça sevilen dizinin hayranları konuyu yakından takip ediyor. Başarılı komedi dizisini heyecanla bekleyen izleyiciler konuyla ilgili gelecek açıklamayı araştırıyor. Yasak Elma neden yok ve Yasak Elma bu akşam yok mu sorularına cevap almak için haberimizin devamını takip edebilirsiniz.

Yasak Elma Bu Akşam Neden Yok?


Yasak Elma dizisi uzun soluklu ve başarılı diziler arasında yer alıyor. Konu kapsamında en sık aratılanlar arasında ise Yasak Elma bu akşam neden yok ve Yasak Elma neden yok sorusu olmaktadır. Bu sebeple arama motorlarına yönelen birçok kişi konuyla ilgili detayları merak ediyor. 126 bölümüyle en son 27 Aralık tarihinde seyirciyle buluşan dizinin 10. Bölümünün yayınlanmayacağı belirtildi. Yılbaşı tatili sebebiyle ekranlara bir haftalığına veda eden dizinin 17 Ocak Pazartesi günü kaldığı yerden devam edeceği belirtildi.


Yasak Elma Dizisi Yeni bölüm Ne Zaman? Yasak Elma Bu Akşam Neden Yok?

Yasak Elma 126. Bölümde Neler Oldu?


Yasak Elma birçok izleyici tarafından ilgiyle takip edilmektedir. Uzun zaman önce başladığı yayın hayatını başarıyla devam ettiren dizi reyting sonuçlarıyla sık sık gündeme geliyor. Yasak Elma dizisinin 27 Aralık günü son bölümünün yayınlanmasının ardından birçok kişi konuyla ilgili detayları merak etti. En sık aratılanlar arasında ise Yasak Elma 126. Bölümde neler oldu sorusu yer aldı. Kumru ve Çağatay'ın bir araya gelmemesi için Çağatay'a geri dönen Yıldız'a büyük bir oyun kuruldu. Kumru ve Ömer'in yurt dışından evlenip dönecekleri gün için boşanma davası için tarih alan Yıldız'ın evinin kapısını açmasıyla büyük şaşkınlığa uğradı.


Yasak Elma Dizisi Yeni bölüm Ne Zaman? Yasak Elma Bu Akşam Neden Yok?

Yasak Elma Oyuncu Kadrosu

Yasak Elma oyuncu kadrosu birçok kişi tarafından merak ediliyor. Konu kapsamında en sık aratılanlar arasında ise Yasak Elma oyuncuları yer almaktadır. Birçok kişi tarafından sevilen dizinin oyuncuları da büyük ilgi görüyor. İşte Yasak Elma oyuncu kadrosu şu şekilde;

Eda Ece ( Yıldız)
Şevval Sam ( Ender)
Biran Damla Yılmaz (Kumru Yıldırım)
Didem Taslan (Azra Çevik)
Ece Dizdar
Erdal Özyağcılar (Hasan Ali Kuyucu)
Gülenay Kalkan Ünlüoğlu (Feride)
Gün Akıncı (Cem)
Emre Dinler (Ömer)
İlber Uygar Kaboğlu (Erim Argun)
Melisa Doğu (Asuman)
Murat Aygen (Doğan Yıldırım)
Mehmet Pamukçu (Sıtkı)
Nesrin Cavadzade (Şahika Ekinci)
Sevilay Öztürk (Zeynep )
Sinan Eroğlu (Hakan Kurtuluş)
Tuvana Türkay (Azra İnce)
Tuğçe Koçak (Lal Uzun)
Yeliz Şar (Defne)
Yaren Özgün (Şirin)


Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile