Yasaklara Saatler Kala Meydanlarda Seçim Hareketliligi

Yasaklara Saatler Kala Meydanlarda Seçim Hareketliligi

Aydin’in Efeler ilçesinde seçim yasaklarina saatler kala meydanlari dolduran siyasi parti temsilcileri, seçim çalismalarina hiz kazandirdi.



Aydin’da 14 Mayis’taki genel seçimler için siyasi partiler seçim çalismalarina araliksiz devam ediyor. Ülke genelinde oldugu gibi Aydin’da da ayni meydanda çadir kurup, stant açan partilerin çalismalari renkli görüntüler olustururken, seçim saatlerine saatler kala tüm siyasi partiler Atatürk Kent Meydani’nda seçim çalismalarina hiz kazandirdi. Saat 18.00 itibariyle baslayacak olan seçim yasaklarin öncesinde partilerini desteklemeye gelen vatandaslar da meydanda yogunluk olusturdu. Siyasi partilerinin stantlarinda bulunan vatandaslar da ellerine aldiklari tanitim brosürleri ile seçim çalismalarinda yer alarak partilerinin vaatlerini bölgeden geçen vatandaslara anlatiyor.

Aydin’da Cumhurbaskanligi ve 28’inci Dönem Milletvekili Seçimlerinde 876 bin 562 seçmen 2 bin 731 sandikta oy kullanma heyecani yasarken, seçimlerinin güvenli ve huzurlu bir ortamda gerçeklesmesi amaciyla Aydin Valiligi koordinesinde de alinan seçim tedbirleri tamamlandi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile