Yasanan Olay Sonrasi Harekete Geçildi, KTÜ Sürmene Deniz Bilimleri Fakültesi Ögrencileri Ücretsiz Ulasima Kavusacak

Trabzon Büyüksehir Belediye Baskani Ahmet Metin Genç, Trabzon’un Sürmene ilçesinde üniversite ögrencilerine yönelik dolmusçular tarafindan gerçeklestirilen saldiriyi kinayarak “Yasanan olayla ilgili üzüntülüyüz. Tekrarinin yasanmamasi için tüm tedbirleri aldik. Sürmene Deniz Bilimleri Fakültesi Muammer Dereli Yerleskesindeki ögrencilerimizi ücretsiz tasiyacagiz. Ayrica Sürmene otobüs hattimizi Çamburnu’na kadar uzatip, o bölgede yasayan tüm ögrencilerimize ulasim kolayligi saglayacagiz” dedi.

Trabzon Büyüksehir Belediye Baskani Ahmet Metin Genç, Karadeniz Teknik Üniversitesi Deniz Ulastirma Isletme Mühendisligi Bölümü ögrencilerine yönelik yapilan saldiriyi sert bir sekilde kinadi. Trabzon’un bir ögrenci dostu kenti oldugunu söyleyen Baskan Genç, yasanan bu vahim olayin hiçbir hakli sebebinin olmayacagini belirterek “Sehirdeki ögrencilerimizin hepsi bizlere emanettir. Bu kardeslerimizin haklarini korumak bizim görevimizdir. Yasanan olayla ilgili çok üzüntülüyüz. Tekrarinin yaslanmamasi adina tüm tedbirleri aldik. Olayin takipçisi olacagiz. Bu konuda gerekli adimlari atmaktan geri durmayacagiz” diye konustu.

Konuya en üst düzeyde hassasiyet gösterdiklerini belirten Baskan Genç, “Ögrencilerimizin güvenligi ve refahi konusunda en üst düzeyde hassasiyet gösteriyoruz. Sehrimizin gelecegini sekillendirecek olan gençlerimizin huzur içinde egitim alabilmesi için çalismalarimiz kararli bir sekilde devam edecek. Güvenlik tedbirlerinin yani sira gençlerimizin ihtiyaçlarini anlamak ve onlara yardimci olmak için sürekli olarak çaba gösteriyoruz. Sürmene Deniz Bilimleri Fakültesi Muammer Dereli Yerleskesindeki ögrencilerimizi ücretsiz tasiyacagiz. Ayrica Sürmene otobüs hattimizi Çamburnu’na kadar uzatip, o bölgede yasayan tüm ögrencilerimize ulasim kolayligi saglayacagiz. Bu sehirdeki her ögrencinin kendini güvende hissetmesini saglamak, bizim için temel bir sorumluluktur ve bu amaçla hareket etmeye devam edecegiz” ifadelerini kullandi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile