Yasli Kadin Aradigi Sifayi Denizli Tekden'de Buldu

Yasli Kadin Aradigi Sifayi Denizli Tekden'de Buldu

Aydin’dan düsük nabiz ve kalp damari tikanmasi sikayeti ile Özel Denizli Tekden Hastanesi’ne getirilen 74 yasindaki kadin, yapilan basarili operasyonlar sonrasi tekrardan sagligina kavustu.



Aydin’in Didim ilçesinde yasayan 74 yasindaki Ümmü Altunbey, yasadigi saglik sorunlarinin artmasi nedeniyle kentteki hastaneye basvurdu. Burada durumunun kötüye gitmesi ve artan hayati riske karsi ambulans ile Özel Denizli Tekden Hastanesi’ne getirildi.

Kardiyoloji uzmani Uz. Dr. Nihat Pekel tarafindan kontrolleri saglanan hasta, hizlica anjiyo salonuna alindi. Kalbine üç odacikli kalp pili takilmasinin ve tikali damarinin açilmasinin ardindan Altunbey’in saglik durumu iyi yönde seyretti. Yillardir seker ve tansiyon sorunu ile mücadele ettigini anlatan Ümmü Altunbey, “Aydin’in Didim ilçesinden Denizli’ye 112 yardimiyla geldik. Benim nabzim 28-30 araliginda atiyordu. Ambulans ile gelirken kötü bir sonuç ile endisem vardi. Tekden Hastanesi’ne getirildim ve burada hemen müdahale ettiler. Allah hocamizdan razi olsun. Simdi saglik durumum gayet iyi oldu. Kendi ihtiyaçlarimi karsilayacak bir hale geldim” dedi.



“Her sorunun çözümü için kendilerine 7 gün 24 saat hizmet vermeyi sürdürüyoruz”

Uzun süren tedavilerinin ardindan hastanin eski sagligina kavustugunu ve yapilan islemleri basari ile sonuçlandirdiklarini ifade eden kardiyoloji uzmani Uz. Dr. Nihat Pekel, “Bize hastamiz 3 ay önce Aydin’in Didim ilçesinde ambulans ile acil olarak sevk edildi. Kendisi 30 yildir seker ve tansiyon hastasiydi. Yaklasik 5 yil öncesinde baska bir merkezde kalp damarina stent uygulanmisti. Hastanin durumu gittikçe kötüye gitmesi üzerine bölgedeki hastaneye kaldirmislardi. Oradan bize gelir gelmez üç odacikli kalp pili takmistik ve tikali damarini balonla açma islemini uyguladik. Bugün yaptigimiz kontrollerde kalp pilimiz gayet iyi durumda bulduk. Kalp ultrasonu yaptik ve kalbin durumunun iyi oldugunu gördük. Durumunun iyi hale gelmesinin ardindan hastamizi taburcu ettik. Hastanemizde en üst düzey kalp ameliyatlari ve anjiyografik islemleri basari ile uygulanmaktadir ve tüm hastalarimiza yasadigi her sorunun çözümü için kendilerine 7 gün 24 saat hizmet vermeyi sürdürmekteyiz” diye konustu.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile