Yasli Kadini Köpeklerin Parçaladigi Köyde Vatandaslar, Köpeklerin Toplanmasini Istiyor

Yasli Kadini Köpeklerin Parçaladigi Köyde Vatandaslar, Köpeklerin Toplanmasini Istiyor

Adana’nin Imamoglu ilçesinde köpek sürüsü tarafindan parçalanarak ölen yasli kadinin yasadigi köy sakinleri köpeklerin toplanmasini istediklerini, tedirgin olduklarini söyledi. Bu arada, olay yerini çekmek isteyen basin mensuplari da köpekler nedeniyle zor anlar yasadi.

Ilçeye bagli Ayvali köyünde tarlada sabah saat 05.00 sularinda M.K.’ye ait sogan tarlasina basak toplamak için giden 72 yasindaki Serife Arisan, basak toplarken köpek sürüsünün saldirisina ugradi. Arisan, olay yerine çagrilan ambulans ile kaldirildigi hastanede hayatini kaybetti.

Yasli kadinin köpekler tarafindan parçalandigi köyde ise vatandaslar tedirgin. Serife Arisan’in köpekler tarafindan saldiriya ugradigi tarlayi görüntülemek isteyen Ihlas Haber Ajansi muhabirleri de köpekler tarafindan kovalandi. Köpekleri olay yerinden köylüler uzaklastirdi.

Köy sakinlerinden Ahmet Ates, “Burada komsumuz sogan toplarken köpeklerin saldirisina ugramis. Kimsenin haberi olmamis. Sabah 7 gibi köylüler buluyor. 6 çocugu vardi. Burada köpekler evlerde var ama baglanmiyor. Baglanmasi lazim ve sokaktaki köpekler toplansin” diye konustu.

Bülent Karaca ise küpesi olmayan köpeklerin toplanmasini istedigini kaydederek, “Bu benim de basima gelebilir. Ben de gece geziyorum benim de basima gelebilirdi. Kimliksiz köpekler toplansin. Buraya su, elektrik makbuzu yazmaya gelenler bile basibos köpekler yüzünden evlere giremiyor” diye konustu.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile