Yasli Vatandasin Erdogan Sevgisi Açiklamasi 'Ben Onu Bunu Bilmem, Oyum Tayyip'in'

Yasli Vatandasin Erdogan Sevgisi Açiklamasi 'Ben Onu Bunu Bilmem, Oyum Tayyip'in'

Erzurum’da Hasan Hüseyin amcanin AK Parti Milletvekili Ibrahim Aydemir’le sohbetine “Erdogan sevgisi” damga vurdu.

Daha önce bir ninenin Cumhurbaskani Recep Tayyip Erdogan’a olan sevgisinin görüntülerini paylasarak videonun kisa sürede çok izlenileniler ve çok paylasilanlar arasina girmesine vesile olan AK Parti Erzurum Milletvekili Ibrahim Aydemir, bu kez de yasli bir adamin Erdogan sevgisini konu alan bir video paylasti.

Erzurum’un Köprüköy ilçesini sokak sokak gezip vatandaslarla bayramlasan Aydemir, yolda karsilasip selam verdigi yasli bir vatandas ile herkesi gülümseten bir sohbet gerçeklestirdi.

“Ben oyumu Tayyip’e veriyorum”

Adinin Hasan Hüseyin oldugunu söyleyen yasli vatandas, ilkin, yanina yaklasip selam veren AK Parti Milletvekili Ibrahim Aydemir’i baska bir partiden zannederek, “Vallahi ben 83 yasindayim. Ben oyumu Tayyip’e veriyorum. Kalkip bu yastan sonra yalan söyleyemem” dedi.

Aydemir’in kendisinin Recep Tayyip Erdogan’in partisi olan AK Parti’nin milletvekili oldugunu ifade etmesinin ardindan sevinçle, “E öyle söylesene, seni yaratana kurban olayim” diyen Hasan Hüseyin amca etraftakileri kahkahaya bogdu.

“O zaman seni bir öpeyim”

Aydemir’in, “o zaman seni bir öpeyim” diyerek Hasan Hüseyin amcaya sarilmasi üzerine bir anisini anlatan Hasan Hüseyin amca, “Hoca vaaz veriyordu, Erzincan’da. Benim çocuklarim oradaydi. Dedi ki, Cenab-i Halik, Cebrail’i yollayarak demis ki, ’Büyügün kadirini bilen benim kadrimi bilir. O büyük kötü de dua etse, iyi de dua etse ikisini de kabul ederim, geri göndermem’” seklinde dua etti.

Yasli vatandasin elini öptü

“Var ol hacim, hep bize dua et” diyerek Hasan Hüseyin amcanin elini öpen Milletvekili Aydemir, adinin Ibrahim oldugunu söylemesi üzerine de, Hasan Hüseyin amcadan yine sevimli bir karsilik aldi. Hasan Hüseyin amcanin çocuksu bir sevimlilikle, “Benim adim da Hasan Hüseyin, Hazreti Peygamberin torunlarinin adlari” diyerek kendi adinin da degerli bir ad oldugunu belirtmesi, Aydemir’in ve orada bulunanlarin gülümsemelerine sebep oldu.

Hasan Hüseyin amca daha sonra milletvekili Ibrahim Aydemir’in iletisim bilgilerini içeren kartvizitini aldiktan sonra, dua ederek oradan uzaklasti.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile