Yatan Hastalar Unutulmadi

Yatan Hastalar Unutulmadi

DÜZCE – Düzce Saglik Müdürü Dr. Yasin Yilmaz, Hasta Haklari Günü’nde Atatürk Devlet Hastanesi yatakli servislerinde tedavi gören hastalari ziyaret ederek geçmis olsun dileklerinde bulundu.

Hasta Haklari Günü münasebetiyle Düzce Atatürk Devlet Hastanesi Hasta Haklari Biriminin koordinasyonunda program düzenlendi.

Ilk olarak Atatürk Devlet Hastanesi Konferans Salonunda gerçeklestirilen programda; Hasta Haklari Il Koordinatörü Turan Furuncu tarafindan hastanede görevli personellere “Hasta haklari mevzuati, bakanlik uygulamalari, hasta hekim iletisimi, empati, beden dili ve stres yönetimi” konularinda bilgilendirmelerde bulunuldu.

Hasta Haklari Birimince gün boyunca poliklinik girisinde stant açilarak hasta ve hasta yakinlarina bilgilendirmelerde bulunuldu ve hazirlanan brosürlerin dagitimi yapildi.

Program sonrasi Saglik Müdürü Dr. Yasin Yilmaz, Atatürk Devlet Hastanesi Bashekimi Op. Dr. Volkan Temi ve diger saglik yöneticileri, yatakli servislerde tedavi gören hasta ve hasta yakinlarini ziyaret ederek geçmis olsun dileklerinde bulundu ve çiçek takdim etti.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile