Yaü İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesinde Mezuniyet Töreni

YALOVA - Yalova Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İşletme Bölümünü bitiren 52 öğrenci için mezuniyet töreni düzenlendi.

Raif Dinçkök Kültür Merkezi'ndeki törende konuşan YAÜ Rektörü Prof. Dr. Niyazi Eruslu, mezunlara hitaben, "YAÜ'den mezun olarak yeni bir hayata doğru adım atıyorsunuz. Diploma imkan ve fırsat açan bir anahtardır. Hayat bir fırsat ve imkan nehridir. Bundan en iyi şekilde faydalanacağınızı düşünüyorum. Burada aldığınız bilgileri sürekli yenilemeniz gerekiyor" dedi.

Yalova Belediye Başkanı Yakup Koçal da mezun öğrencileri kutlayarak, "Başarınızın daim olmasını istiyorum. Yalova Belediyesinde çalışanların yüzde 10'u YAÜ'de lisansüstü eğitim alıyor. Bu, Türkiye'nin kaç ilinde vardır bilemiyorum. Bu nedenle YAÜ'ye teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Koçal, ayrıca öğrencilere kendi işlerini kurmaları yolunda tavsiyede de bulundu.

Vali Esengül Civelek ise 1979 yılında Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesinden mezun olduğunu hatırlattı. Civelek, "Dilerim yaşamınızda en az benim kadar başarılı olursunuz. Hayatınızda bugüne gelene kadar sizlerin tüm insanlara faydalı, mutlu, özgüvene sahip bireyler yetiştirilmesini sağlayan aileleriniz ve hocalarınıza teşekkür ediyorum. Bundan sonraki hayatınızda başarılar diliyorum" dedi.

Törende ardından dereceye giren öğrencilere ödülleri verildi.

Tören mezun öğrencilere temsili diplomalarının verilmesiyle devam etti. Törende son olarak öğrenciler keplerini havaya atarak mezuniyetlerini kutladı.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile