Topcu, Duatepe Çullu,ve Marifet Mahalle Muhtarlar ile birlikte Köy köy gezen Yavuz depremden zarar gören yapilarda incelemede bulunduktan sonra, depremden etkilenen vatandaslari konteynerlerinde ziyaret ederek hasbihalde bulundu. Depremden etkilenen vatandaslarin ihtiyaçlari dogrultusunda battaniye vb. Yardim dagitan Yavuz çocuklara da oyuncaklar dagitarak sevinçlerini paylasti.
Incelemelerinin ardindan açiklama yapan DSI 8. Bölge Müdürü Oguzhan Yavuz, “Dayanisma, hem aci günlerde, hem de sevinçli günlerde olmalidir. Çünkü acilar paylastikça azalir, sevinçler paylastikça artar.
Allah bu memlekete böyle afetler bir daha yasatmasin. Temennimiz ve dilegimiz odur. Bu depremde ve bundan önce ülkemizin çesitli illerinde yasanan depremlerde sunu gördük. Aziz Milletimizin Devleti ile bir bütün oldugunu gördük. Bu cografyanin manevi iklimi ile yogrulan insanlarin devletiyle, milletiyle, halkiyla ve sivil toplum kuruluslariyla bir bütün oldugunu gördük.
Yaralarin sarilmasinda bu bütünlügün çok önemli oldugunu gördük. Biliyoruz ki acilar paylasinca azalir. Sevinçler paylasinca çogalir.
“Bu zorlu süreci hep birlikte el ele asacagiz”
Bugün Köprüköy ilçemizde meydana gelen depremden etkilenen Topcu, Duatepe Çullu,ve Marifet Mahallelerinde depremden etkilenen depremzedelerin yaralarini sarmak, temel ihtiyaçlarini gidermek, onlara bu zor günlerinde destek olmak amaciyla yanlarinda olduk. Yavrularimizin gözlerinde ki umutlarina umut olmak için onlari kucakladik. Dertleri ile dertlendik. Hasbihal ettik. Büyüklerimizin dularini aldik. Allah bu memlekete, millete ve devlete de zeval vermesin. Allah ülkemizi tüm afet ve felaketlerden korusun Insallah.” dedi.
Yavuz Depremzedeleri Unutmadi
DSI 8. Bölge Müdürü Oguzhan Yavuz beraberindeki heyeti ile birlikte 19 Kasim 2021 tarihinde Erzurum Köprüköy ilçesinde meydana gelen depremden etkilenen Topcu, Duatepe Çullu,ve Marifet Mahallelerinde depremden etkilenen vatandaslari ziyaret etti.



















