Yavuz Sağdıç, Havaalanı Şube Müdürü Oldu

Balıkesir'in Edremit İlçe Emniyet Müdürü iken ani bir kararla İlçe Emniyet Müdür Yardımcılığı görevine alınan ve rapor alarak bu görevine başlamayan Yavuz Sağdıç, yine ani bir karar ile Balıkesir - Körfez Havaalanı Müdürlüğü'ne atandı

Balıkesir'in Edremit İlçe Emniyet Müdürü iken ani bir kararla İlçe Emniyet Müdür Yardımcılığı görevine alınan ve rapor alarak bu görevine başlamayan Yavuz Sağdıç, yine ani bir karar ile Balıkesir - Körfez Havaalanı Müdürlüğü'ne atandı. Sağdıç görevine önceki gün başladı.
Edremit İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne sürpriz bit atama ile Balıkesir Bölge Trafik Denetleme Şube Müdürü Uğur Gül'ün getirilmesiyle birlikte Edremit Emniyet Müdür Yardımcılığı görevine atanan ve 2009 yılı Temmuz ayı başlarında yeni göreve başlayan 4. Sınıf Emniyet Müdürü Yavuz Sağdıç, bir süre rapor alarak bu görevine başlamamıştı.
Yaklaşık bir aydır raporlu olan Sağdıç, yine bir sürpriz karar ile Balıkesir - Körfez Havaalanı Şube Müdürlüğü görevine getirildi. Balıkesir â€" Körfez Havaalanı'ndaki görevine önceki gün başlayan eski Edremit İlçe Emniyet Müdürü Yavuz Sağdıç'ın emrinde 5 polis memuru görev yapıyor. Sağdıç'ın yeni görev yerini benimsediği öğrenildi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile