Yavuzeli’ndeki Asker ve Öğrenciye Seminer Verildi

Yavuzeli’ndeki Asker ve Öğrenciye Seminer Verildi

Gaziantep Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü Narkotik Büro Amirliği’nde görevli Uzman Polis Memuru İsmail Uzkar, Yavuzeli Ali Çiftçi Çok Programlı Lise öğrencilerine ve Yavuzeli İlçe Jandarma Komutanlığı’ndaki görevli askerlere yönelik bağımlılık yapıcı maddelerin zararları ve alınması gereken önlemleri anlattı.


Gaziantep Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü Narkotik Büro Amirliği’nde görevli Uzman Polis Memuru İsmail Uzkar, Yavuzeli İlçe Emniyet Amirliği Terörle Mücadele Büro Amirliği Ekipleri, Sosyal Yardımlaşma ve Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından yürütülen ‘gençlerimizi bilgilendirme faaliyeti’ çerçevesinde, Toplum Merkezi Konferans Salonu’nda seminer düzenlendi.

Seminere; Yavuzeli Çok Programlı Şehit Ali Çiftçi Lisesi öğrencileri ile Yavuzeli İlçe Jandarmada Komutanlığı’ndaki görevli askerler katıldı.

Seminerde; bağımlılık yapıcı maddelerin zararları, gençlerin korunmasına yönelik aile ve toplum üzerine düşen sorumluluklar, gençleri olumsuz yönde etkileyen konularla ilgili bilgi verdi. Ailelerin çocukları ile yakından ilgilenmesi ve zararlı alışkanlıklardan korunma yolları anlatıldı.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile