Yavuzlar Sağlık Ocağı Genişletiliyor

Yavuzlar Sağlık Ocağı Genişletiliyor

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı tarafından Yavuzlar Sağlık Ocağı bahçesine yaptırılan 560 metrekare büyüklüğünde ek binanın inşaatı sürüyor.

Fen İşleri Daire Başkanı Hasan Hüseyin Sülü, “Merkezde, dâhiliye, kadın-doğum, çocuk, nöroloji, genel poliklinik ve diş olmak üzere toplam 6 branşta, 16 sağlık personeli ile sağlık hizmeti veriliyor. Gaziantep merkez ve çevre illerinden gelen günlük ortalama 300 hastaya tedavi hizmeti veren bu merkeze olan talebin her geçen gün artması, yeni branşlara duyulan ihtiyaç nedeniyle ek bina çalışmasına başlanmıştır.” dedi.

Artan talebe yanıt vermek, kaliteli ve sürekli sağlık hizmeti sunabilmek için 2011 yılının Aralık ayında başlanan çalışmanın ardından mevcut binaya 7 muayenehane, 1 mutfak, 2 depo, 3 lavabo, tuvalet ayrıca koridor ve serbest alanlar ekleneceğini anlatan Sülü, “İki katlı olması planlanan ek binayı mayıs ayında tamamlamayı amaçlıyoruz. 150 gün içerisinde bitirmeyi hedeflediğimiz Yavuzlar Sağlık Ocağı ek binasının 195 bin TL’ye mal olması planlanıyor. Şu an hafriyat aşamasında olan Yavuzlar Sağlık Ocağı ek binasının yapımı devam etmektedir.” diye konuştu.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile