Yaya Geçidinde Kazaya Neden Oldu, Yarali Yerde Yatarken Bisikletine Binip Gitti

Yaya Geçidinde Kazaya Neden Oldu, Yarali Yerde Yatarken Bisikletine Binip Gitti

Antalya’da yaya geçidinden aniden yola çikan elektrikli bisiklet kazaya neden oldu. Bir kisinin hafif yaralandigi kazada, elektrikli bisiklet sürücüsü yerde yatan yarali kadini olay yerinde birakarak kaçarcasina uzaklasti.

Olay, Antalya’nin Manavgat ilçesi Yukari Pazarci Mahallesi Ibrahim Sözen Caddesi üzerinde meydana geldi. Cadde üzerinde seyir halinde ki Abdil Kurt’un kullandigi 07 L 2149 plakali motosiklet, Kapali Çarsi girisinde bulunan yaya geçidine yaklastigi sirada yaya geçidini kullanarak karsiya geçmek için aniden önüne çikan elektrikli bisiklete çarpmamak için fren yapti. Ani ferin nedeniyle motosikletin kontrolünü kaybeden sürücü devrilerek sürüklendi. Elektrikli bisiklete de çarpan motosiklette yolcu olarak bulunan Ayse Çagla K. yaralandi.

Kaçarcasina uzaklasti

Kazazedelerin yardimina çevredeki vatandaslar kosarken, yarali kadin 112 saglik ekibinin olay yerindeki müdahalesinin ardindan ambulansla hastaneye kaldirildi. Kaza ani güvenlik kamerasina saniye saniyesine yansidi. Çarpmanin ardindan motosiklet ve elektrikli bisiklet yola savrulurken, çevredeki vatandaslarin kaza yapanlarin yardimina kostugu görüldü.

Kazaya neden olan elektrikli bisiklet sürücüsü kadinin, elektrikli bisikletini kaldirima getirdikten sonra bir süre yarali kadinin durumunu kontrol ettigi, ardindan da elektrikli bisiklete binerek hizla olay yerinden uzaklastigi görüldü.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile