Yaykıran: Paniğe gerek yok

İstanbul Büyükşehir Belediyespor (BŞB) karşısında alınan yenilgiyi değerlendiren Bucaspor Basın Sözcüsü Timur Yaykıran, "Paniğe gerek yok." dedi. Sezo

İstanbul Büyükşehir Belediyespor (BŞB) karşısında alınan yenilgiyi değerlendiren Bucaspor Basın Sözcüsü Timur Yaykıran, "Paniğe gerek yok." dedi. Sezon başından beri kendi sahalarında maç oynamamanın sıkıntısını yaşadıklarını belirten Yaykıran, "Atatürk ve Alsancak statlarının bozuk zemini. oyunumuzu ve aldığımız sonuçları da etkiliyor. İstanbul BŞB maçında da zemin faktörü, kötü futbolumuzun baş etkeni oldu ancak aldığımız yenilgi nedeniyle de paniğe gerek yok. Daha önümüzde çok maç var. Bu yenilgiden derslerimizi alarak yolumuza devam edeceğiz." dedi. Yaykıran, İstanbul BŞB yenilgisi sonrası futbolcuları tribüne çağırarak alkışlayan taraftarlara da teşekkür etti.

Bugünü dinlenerek geçirecek olan Sarı-Lacivertli futbolcular, cumartesi günü deplasmanda oynayacakları Karabükspor maçı hazırlıklarına yarın (2 Kasım) başlayacak. İstanbul BŞB maçında sarı kart görerek cezalı duruma düşen Erkan, hafta sonu forma giyemeyecek. Sercan'ın cezası sona erdi. Sakatlığı sebebiyle uzun süredir kadroda yer almayan Manucho'nunsa iyileştiği, akşam saatlerinde ülkesinden dönecek olan bu futbolcunun. yarınki antrenmana katılacağı öğrenildi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile