Yaylalarinda Karla Mücadele Edilen Antalya'da Sahil Hinca Hinç Doldu

Yaylalarinda Karla Mücadele Edilen Antalya'da Sahil Hinca Hinç Doldu

Antalya’nin yüksek kesimlerinde belediye ekiplerinin 2 metreye yaklasan karla mücadelesi devam ederken dünyaca ünlü Konyaalti sahili yerli ve yabanci kisilerin akin etmesi ile adeta hinca hinç doldu.

Turizm kenti Antalya’da hafta sonunu firsat bilen yerli ve yabanci vatandaslar Konyaalti sahiline kostu. Hava sicakliginin 31 dereceye kadar çiktigi kentte ünlü sahil adeta hinca hinç doldu. Sahile gelen birçok kisi denize girerek Akdeniz’in serin suyunda serinledi. Denizin ve kumun en çok tadini ise yine çocuklar çikardi. Bazi tatilciler de sicak kumsal üzerinde güneslenmeyi tercih etti.

Öte yandan, Mayis ayinin son haftasinda kent merkezinde yazdan kalma günler hüküm sürerken büyüksehir belediyesi Kirsal Hizmetler Dairesi Baskanligi ekipleri, Gündogmus ilçesine bagli Söbüçimen yayla yolunda karla mücadele çalismasi baslatti. Ekipler kisin yogun kar yagisi nedeni ile kapanan Söbüçimen yayla yolunu, yaylacilarin ve hayvancilikla ugrasan vatandaslarin zamaninda yaylalarina çikabilmeleri için açmak için çalisiyor.

Arkadasi ile sahile gelerek denize giren Efecan Geyik, "Hava sicak deniz çok soguk. Ilk girdigim zaman hipotermi geçiriyor sandim. Sonra alisiyor vücudumuz. Suan hava da deniz de güzel. Sahil oldukça yogun" dedi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile