Yaz Akademileri Binlerce Futbolcuyu Agirliyor

Yaz Akademileri Binlerce Futbolcuyu Agirliyor

Sehitkamil Belediyesi, yaz futbol akademileriyle gelecegin yildiz kramponlarini yetistirmeye devam ediyor. Yetenek taramalarinin da yapildigi egitimlerde çocuk yastaki futbol tutkunlari, çalismalara büyük bir ilgiyle katiliyorlar.

Yesil sahada gerçeklestirdigi egitimler ve periyodik olarak düzenlenen yetenek taramalariyla çocuklarin ve gençlerin çok yönlü gelisimine büyük katki saglayan Sehitkamil Belediyesi, yaz döneminde 3 farkli tesiste binlerce kursiyeri misafir ediyor.

Olusturdugu altyapi modeliyle her yil çok daha fazla çocuga yesil sahada oyuna katilma sansi veren Sehitkamil Belediyesi, temel egitim dönemini basariyla tamamlayan yildiz kramponlari, mevki idmanlari ve kisiye özgü gelisim programlariyla Gaziantep ve Türk futboluna kazandiriyor.

Futbolumuzun gelecegi adina çok degerli

Gazikent Stadyumu’nda gerçeklestirilen Yaz Futbol Akademisi çalismalarini sürdüren ögrencileri ziyaret eden Sehitkamil Beledi Baskani Ridvan Fadiloglu, erken yaslarda binlerce çocugun nitelikli sartlarda futbolla bulusmasinin gelecek adina çok degerli oldugunu söyledi.

Baskan Fadiloglu, ziyaret sonrasinda yaptigi degerlendirmede, “Yil boyu egitimlerin devam ettigi yaz futbol spor akademileri; Gazikent Stadyumu, Mervesehir Stadyumu ve M. Hayri Özkeçeci Spor Kompleksi’nde gerçeklestiriliyor. Su anda binin üzerinde futbol tutkunu çocugumuza egitim veriyoruz. Erken yaslarda binlerce çocugumuzun nitelikli sartlarda futbolla bulusmasi futbolun gelecegi adina çok degerli. Yesil sahada egitimler yil boyunca devam ediyor ama etkileri ömür boyu sürüyor. Çocuklarimizin, sporcu unvanina sahip olmalarini istiyoruz. Sporcu bir mühendis, sporcu bir ögretmen, sporcu bir doktor, sporcu bir ev hanimi kisacasi sportmen bir toplumun olusmasi en büyük hedefimiz. Egitimlerini tamamlamis olsalar bile çocuklarimizin ve gençler gelecekte iyi bir taraftar ve futbolsever olmasini arzuluyoruz. Çalismalarda emegi geçen tüm hocalarimiza, desteklerini esirgemeyen kiymetli velilerimize tesekkür ediyorum. Sporcularimiza saglikli ve basarili bir egitim dönemi diliyorum” diye konustu.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile