Yaz Aksamlari Battalgazi Belediyesi Ile Renkleniyor

Yaz Aksamlari Battalgazi Belediyesi Ile Renkleniyor

Battalgazi Belediyesi tarafindan düzenlenen “Battalgazi’de Yaz Aksamlari” programi ile vatandaslar keyifli saatler geçirdi.

Battalgazi Belediyesi Kültür ve Sosyal Isler Müdürlügü tarafindan vatandaslarin yaz aksamlarini daha keyifli geçirmelerini saglamak amaciyla baslatilan “Battalgazi’de Yaz Aksamlarinin ilki, eglenceli anlara sahne oldu. Yaz boyunca ilçenin farkli farkli mahallelerinde düzenlenecek olan etkinliklerin ilki ise Orduzu Galip Demirel Çinar Parkta düzenlendi.

Program çerçevesinde açik hava konseri, kukla oyunlari, geleneksel Türk gölge oyunlari, Nasrettin Hoca ile Baris Manço gösterileri ve çocuk yüz boyamalari yer aliyor.

“Etkinliklerimiz yaz boyunca devam edecek”

Etkinliklerin yaz boyunca devam edecegini belirten Battalgazi Belediye Baskani Osman Güder, “Battalgazi Belediyesi olarak yatirim ve hizmetlerimizin yaninda kültürel ve sosyal etkinliklerle yaz aksamlarini geçirecegiz. Medeniyetin Kalbi Battalgazi’mizde uzun yaz aksamlari düzenledigimiz bu etkinliklerle daha da güzel geçecek. Ailelerimizin ve çocuklarimizin doyasiya eglenirken yasadiklari mutluluk bizi de çok sevindiriyor. Daha öncesinde hayata geçirmek istedigimiz programimizi, üzücü olaylar nedeniyle ertelemistik. Türk Silahli Kuvvetlerimiz vatanimizin ve milletimizin güvenligini korumak adina yogun bir mücadele ortaya koyuyor. Bu ugurda da bazen sehit verebiliyoruz. Insallah bir daha sehit vermeyiz. Onlara Allah’tan rahmet, yakinlarina ise bas sagligi ve sabirlar diliyoruz. Insallah bu etkinligimiz yaz boyunca devam edecek. Ilçemizde yasayan vatandaslarimiz gönüllerince eglenip, stres atiyorlar. Hepinize iyi eglenceler diliyorum. Battalgazili hemserilerimizin yüzünde tebessüm olusturacak çalismalari hayata geçirmeyi sürdürecegiz” diye konustu.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile