Yaz Kur'an Kurslarında Spor Yapıyoruz Projesi

AYDIN - . Gençlik ve Spor Bakanlığı ve Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından protokolle hayata geçirilen "Yaz Kur'an Kurslarında Spor Yapıyoruz projesi kapsamında Nazilli'de karate, salon futbolu, basketbol, voleybol, atletizm olmak üzere kurslara 245 öğrenci katıldı.

Nazilli Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü Spor Salonunda yapılan açılışta konuşan Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdür Vekili Yakup Sansar, Nazilli'de de yaz kurslarını başlattıklarını belirtti.

Sansar, kurslara 142 karate, 42 salon futbolu, 18 basketbol, 21 voleybol, 22 atletizm olmak üzere 245 öğrencinin katıldığını bildirdi.

Nazilli İlçe Müftüsü Necati Topaloğlu da ilçede Kur'an kursuna giden çocukların maneviyatın yanında sağlam bir vücuda sahip olmaları için ilçe kapalı spor salonunda spor kursları başlattıklarını dile getirdi.

Topaloğlu "Öğrencilerimizin aldıkları din eğitiminin yanında spor eğitimleri de Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü tarafından karşılanacaktır. Öğrencilerimizin alacakları din ve spor eğitimi hem öğrencilerimizin gelişimlerini sağlayacak hem de topluma iyi birer birey olarak yetişmelerini sağlayacaktır. Bu sebeple kurslar kapsamında eğitim veren eğiticilere teşekkür ediyor, bütün öğrencilere başarılar diliyorum" dedi.

Daha sonra kurslara katılan öğrencilere Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü'nce tişört ve spor çantaları dağıtıldı.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile